Scribblenauts Unlimited [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
19,99 €
Cena bez DPH: 16,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 418340
WarnerEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Scribblenauts Unlimited [Steam] [PC digital]

Scribblenauts Unlimited je puzzle hra s veľmi osobitou akčnou zložkou, kde pomocou magického poznámkového bloku vytvárate objekty, s ktorými plníte úlohy, ktoré sú pred Vás postavené. Objekty sa po vytvorení objavia v "knižnici objektov" a môžete ich znovu vytvoriť pomocou ich mena, prípadne ich ešte upraviť pre ich ďalšie použitie v budúcnosti.

Objavte obrovský otvorený svet s novými ručne kreslenými scenériami a objektmi, v ktorom máte za úlohu pomôcť hrdinovi Maxwellovi vyriešiť robustné logické rébusy prostredníctvom objektov, ktoré si sami predstavíte a načrtnete v hre.

V novej verzii Scribblenauts sa tiež môžete vrátiť k príbehu Maxwella a jeho magického poznámkového bloku a zistiť tajomstvá, ktoré v príbehu doteraz neboli povedané. Preskúmajte magický svet, kde Vašou jedinou pomôckou je Vaša predstavivosť!

  • Úplne nový neviazaný svet - preskúmajte otvorený svet s nekonečnom hodín zábavy, kde môžete každý level použiť ako svoje ihrisko.
  • Knižnica objektov - uložte si vytvorené objekty a vlastné kreácie v Maxwellovom magickom batohu pre rýchly a jednoduchý prístup v budúcnosti.
  • Tabuľa rád - V každom leveli máte možnosť nahliadnuť na tabuľu s tipmi, ktoré Vám môžu pomôcť pri plnení úloh. Taktiež ponúka novú funkciu "Starite Vision", ktorá pomáha nájsť blízke Starity a Staritové úlomky.
  • Street Pass - využívajte Nintendo 3DS Street Pass funkciu, vďaka ktorej môžete vidieť kreatívne riešenia ostatných hráčov, ktorých stretnete.
  • Unikátne a prispôsobiteľné 3D efekty - Využite 3D potenciál konzoly Nintendo 3DS a prispôsobte si 3D schopnosti tak, ako Vám budú presne vyhovovať.



    Jedná sa o digitálnu verziu hry Scribblenauts Unlimited, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách