Serious Sam 3: Before First Encounter [Steam]

digitálna distribúcia
11,99 €
6,99 €
Cena bez DPH: 5,83 €
 
Kód produktu: 418343
MastertronicEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Serious Sam 3: Before First Encounter [Steam] [PC digital]

Serious Sam 3: Before First Encounter je FPS akčná strieľačka, slávny návrat do zlatého veku strielačiek z pohľadu prvej osoby, kde správni hrdinovia boli mužmi, krytie bolo pre amatérov a po stlačení spúšte veci vybuchovali.

Dej hry Serious Sam 3, ktorý je v podstate prológom k pôvodnej hre Serious Sam: The First Encounter, sa odohráva počas záverečného boja pozemšťanov proti invázii Mentalových monštier a prisluhovačov. Serious Sam 3 je vzrušujúca kombinácia klasickej strieľačky a moderných herných prvkov na pozadí scenérie boriacich sa chrámov starovekej civilizácie a rozpadajúcich sa miest v Egypte 22. storočia.

Kombinujúc obľúbený humor tejto série integruje hra Serious Sam 3 klasické elementy s množstvom úplne nových možností, noviniek a herných módov, aby uspokojila aj tých najnáročnejších fanúšikov zbesilého strieľania. Hra stojí osamotene ako unikátny kúsok, pripomínajúci fantastické hry zo zlatých dôb strieľačiek.



  • Stlačte spúšť a decimujte nikdy sa nekončiaci nápor Mentalových divokých monštier. Žiadny systém krytia, žiadne kempovanie, ste to len Vy a oni.
  • Nové légie nezabudnuteľných prisluhovačov vrátane takých ako sú Scrapjack a Khnum sa pripájajú k tým legendárnym ako sú Headless Kamikaze, Gnaar a Sirian Werebull aby vytvorili tú bandu najdivokejších nepriateľov, akú ste kedy mali tú česť zlikvidovať!
  • Bojujte na bojiskách Egypta blízkej budúcnosti, ktoré sú v totálnom chaose. Rozbité mestá zajtrajška lemované rozpadajúcimi sa chrámami starovekého sveta sú Vašim zničiteľným ihriskom!
  • Vyskúšajte si arzenál zbraní vrátane ostreľovacej pušky, dvojhlavňovej brokovnice, automatickej brokovnice, rotačného guľometu a horiacich delových gúľ! Páľte zo všetkých Samových zbraní súčasne a prepínajte medzi jednotlivými zbraňami pre maximálnu palebnú silu!
  • Keď sa veci stanú neúnosnými berú tvrďasi veci do vlastných rúk! Vytrhnite oko Gnaara, vykrúťte hlavu odporného Scrapjacka, alebo zlomte krk Arachnoid Hatchlinga!
  • Vydajte sa do boja proti Mentalovým hordám s až 16 hráčmi online a zničte všetko, čo sa hýbe v 12 úrovniach v režimoch Co-op, Classic Co-op, Coin-Op Co-op, Beast Hunt a Team Beast Hunt.
  • Pokúste sa prežiť sám vlny nepriateľov na špeciálne vytvorených úrovniach v režime Survival, alebo vytvorte s priateľmi dva tímy, bojujúce s nepriateľmi a aj medzi sebou v neúnavnom režime Team Survival!
  • Bojujte proti sebe navzájom, alebo proti iným tímom v rôznych multiplayerových kompetitívnych režimoch ako Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Flag, Last Man Standing, Last Team Standing, Instant Kill a My Burdern, spolu s Team Beast Hunt a Team Survival!
  • Zahrajte si miestne kooperatívne a kompetitívne režimy až vo štvorici na jednej rozdelenej obrazovke! Dokonca aj s podporu pre viac klávesníc a myší!
  • Vytvorte si vlastné úrovne, režimy, textúry a ďalší obsah s novým, plne vybaveným editiom Serious Editor 3.5!
  • Zdieľajte svoj vytvorený obsah, alebo sťahujte nový obsah, vytvorený inými hráčmi!
  • 5 úrovní obtiažnosti, rýchle ukladanie, automatické ukladanie, pohľad tretej osoby, podpora herného ovládača, rôzne farebné schémy, veľa pokročilých nastavení grafiky, cheaty, achievmenty, rebríčky a ešte oveľa, oveľa viac!

    Jedná sa o digitálnu verziu hry Serious Sam 3: Before First Encounter, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách