Session: Skate Sim Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Session: Skate Sim - PC DVDSession: Skate Sim - PS4Session: Skate Sim - Xbox Series X|SSession: Skate Sim - NSW
Po dohraní odkúpime naspäť
44,99 €
30,99 €
Cena bez DPH: 25,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 448689
NACONEN dabing

Session: Skate Sim [PS5]

Od skejterov pre skejterov. Čaká vás realistický zážitok z jazdy. Vďaka dual stick controls budete controls budete verne ovládať pohyby svojich nôh na doske. Vyskúšajte si reálne ikonické skejťácke miesta, upravte si svojho skejťáka aj vybavenie produktami špičkových značiek.

O hre

Autentická hrateľnosť
  • Vďaka dual stick controls každá páčka ovláda jednu z vašich nôh. Rovnako ako na skutočnom skateboarde sa budete musieť naučiť, ako správne prenášať váhu. Fyziku sme vyvíjali so zameraním na realitu, plynulosť a vtiahnutie do hry. Rovnako ako v skutočnosti aj v hre je pre začínajúceho skejťáka prvých pár hodín dosť náročných, ale akonáhle zvládnete techniku, určite vás nadchne prvý dobre vykonaný kickflip! Session: Skate Sim prináš tiež celú radu možností na úpravu, takže si môžete celý zážitok prispôsobiť na mieru. Komplexný tutoriál vás prevedie všetkým, čo do začiatku potrebujete. Na výber máte zo štyroch úrovní obtiažnosti!
Deväťdesiate roky a skejťácka kultúra
  • Hra Session: Skate Sim sa inšpirovala zlatým vekom skejťákov, teda deväťdesiatymi rokmi. Umožňuje vám preto zažiť skutočnú skejťácku kultúru. Žiadne skórovanie, len vy, vaše miesto a vaša predstavivosť! Nepotrebujete žiadnych rozhodcov, ktorí by vám hovorili, či sa vaše noseslidy, alebo varial heelflipy na toto miesto hodia. A pretože sú niektoré lokality ikonické, vývojári ich pár pridali aj do hry. Práve tu môžete popustiť uzdu svojej kreativite naplno. Čakajú na vás miesta ako Black Hubbas (New York City), Brooklyn Banks (New York City), FDR Park (Philadelphia) a mnoho ďalších.
"Pokiaľ to nie je natočené, tak sa to nestalo"
  • Jazdiť na skejte a predviesť najlepšie triky na jednom mieste je fajn, ale pokiaľ to nikto nenatáča, tak sa to nestalo... V hre Session: Skate Sim môžete natáčať na deväťdesiatkové kamery s filtrom, alebo objektívom typu rybie oko. V strižni potom môžete vytvárať klipy a zdieľať ich s ostatnými. Hrať sa môžete s celou radou rôznych nastavení, napríklad šírkou zorného poľa, dennou dobou, filtrami a rôznymi uchytenými kamerami (statív, obiehanie a podobne). Session: Skate Sim vám umožňuje byť skejťákom a filmárom zároveň. Predveďte svoje triky, prepnite sa do filmového režimu, vychutnajte si akciu z rôznych uhlov pohľadu kameramana a zostrihajte tie najlepšie klipy.
Úpravy
  • Predveďte svoj štýl vďaka širokým možnostiam úprav jazdca aj jeho skateboardu. Za plnenie výziev získavate peniaze, ktoré potom môžete utratiť v skejťáckych obchodoch. V hre môžete získať skoro 200 rôznych produktov (mikiny, topánky, čapice, tričká, nohavice a podobne) od najlepších značiek, napríklad Fallen, Zero, GrindKing, Thankyou, HIJINX Net, Antilanta, Roger Skate CO, No-Comply alebo iDabble. Svoj skateboard si môžete upraviť pomocou viac než 250 súčiastok. Nakupovať môžete kolieska, osy a radu ďalších dielov od slávnych značiek ako No-Comply, GrindKing alebo Thankyou. Okrem vzhľadu majú súčiastky (kolieska, osy, podložky...) dopad aj na jazdné vlastnosti váško skejtu. Nájdite si diely, ktoré vyhovujú vašej jaze a rozbehnite to na ikonických miestach!

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách