Shadow Harvest: Phantom Ops [Steam]

digitálna distribúcia
51,99 €
17,99 €
Cena bez DPH: 14,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 418344
EN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Shadow Harvest: Phantom Ops [Steam] [PC digital]

Za každou vojnou sa ukrýva pravda, ktorá by nikdy nemala výjsť najavo.

Píše sa rok 2025 a svetom otriasajú konflikty o kontrolu nad ubúdajúcimi prírodnými zdrojmi. Hlad súperiacich diktátorov v rozvojových krajinách po pokročilých zbraňových systémoch sa zdá byť neukojiteľným a zisky zbrojného priemyslu dosiahujú neustále nové výšiny. Keď sa vysoko pokročilé zbraňové systémy vyrobené v USA dostanú do rúk politických nepriateľov na bojiskách tretieho sveta, americká vláda vysiela agentov ISA zistiť, ako títo nepriatelia získali zbrane, ktoré spadajú pod prísne embargo.



  • Keď tajná operácia na zastavenie ilegálneho predaja zbraní odhalí globálne sprisahanie, je vytvorená špeciálna jednotka pod krycím označením Shadow Harvest s cieľom odhaliť celú pravdu.
  • S dvomi úplne odlišnými postavami, ktoré slúžia ako jadro jednotky si musíte vybrať z obrovského množstva zbraní a technológií, ktoré vylepšujú silné stránky oboch postáv.
  • Hra ponúka pútavý príbeh, ktorý sa odohráva organicky počas hrania (a nespolieha sa na cut-scény, ktoré posúvajú príbeh). Pomer hry a cut-scén je lepší ako 13:1.
  • Medzi oboma hlavnými postavami môžete prepínať kedykoľvek počas hry a využívať tak silné stránky každej postavy v boji s prepracovanou umelou inteligenciou, ktorá sa prispôsobuje stratégiám, ktoré vyviniete.
  • Otvorený dizajn úrovní a vedľajšie ciele ponechávajú výsledok úplne na Vašom výbere.

    Jedná sa o digitálnu verziu hry Serious Shadow Harvest: Phantom Ops, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách