Signalis Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Signalis - NSW
29,99 €
28,99 €
Cena bez DPH: 24,16 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 455398
HumbleEN titulky

Signalis [PS4]

O hre

Zažite na vlastnej koži klasický survival horor v dystopickej retrotech budúcnosti! Hľadanie snov vo vnútri nočnej mory čaká len na vás.

Prebuďte sa akčnej hororovej v hre Signalis zo spánku a preskúmajte neskutočný retrotech svet ako Elster, technik Replika, ktorý hľadá svojho strateného partnera a svoje stratené sny. Odhaľte vesmírnu záhadu, vyčistite mimozemské vládne zariadenie a objavte desivé tajomstvá, náročné hádanky a nočné mory v napätom a melancholickom zážitku z kozmickej hrôzy a klasického psychologického hororu o prežití.


Kľúčové vlastnosti

  • Fatálna výnimka
    Signalis sa odohráva v dystopickej budúcnosti, kde ľudstvo kolonizovalo slnečnú sústavu a totalitný režim Eusana si udržiava železné zovretie prostredníctvom agresívneho sledovania a propagandy. Humanoidní androidi známi ako Repliky žijú medzi obyvateľstvom, pôsobia ako robotníci, štátni zamestnanci a protektori spolu s občanmi, na ktorých sa majú podobať.

  • Klasická hororová hra o prežitie
    Zažite strach a obavy, keď sa stretnete s podivnými hrôzami, starostlivo spravujte vzácne zdroje a hľadajte riešenia náročných hádaniek.

  • Chladné a vzdialené miesta
    Preskúmajte temné zákutia opustenej vesmírnej lode, ponorte sa do tajomného osudu obyvateľov zariadenia odsúdeného na zánik a hľadajte, čo sa skrýva pod nimi.

  • Atmosférický sci-fi príbeh
    Objavte atmosférický sci-fi príbeh o identite, pamäti a terore z neznámeho a nepoznateľného, ktorý je inšpirovaný klasickým kozmickým hororom a dielami Stanleyho Kubricka, Hideakiho Anna a Davida Lyncha.

  • Úchvatná vízia
    Putujte po brutálnej nočnej more poháňanej plynulými 3D animáciami postáv, dynamickými svetlami, tieňmi a komplexnými efektmi priehľadnosti, doplnenými o filmové sci-fi anime príbehy.


Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách