Skábma: Snowfall Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Skábma: Snowfall - PS5Skábma: Snowfall - NSW
24,99 €
19,99 €
Cena bez DPH: 16,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 456856
PIDEN dabingJe možné spraviť upgrade hry na PlayStation 5

Skábma: Snowfall [PS4]

O hre

Rytmus prírody je v ohrození. Zachráňte svoj domov!

Ste Áilu, mladý Sám, ktorého obyčajný deň strávený pasením sobov sa premení na dobrodružstvo. Objavte staré obyčaje Noaidi, sámskych liečiteľov. Ovládnite silu bubienka Noaidi a spriaznených duchov a bojujte proti chaosu, ktorý sa šíri po celom kraji!

Skábma – Snowfall je doteraz nevídaná prezentácia príbehov domorodých Sámov a ich kultúry. Preskúmajte severskú krásu vo svete, kde ožívajú staré severské príbehy od táboráka! Pomocou dôvtipu riešte hádanky s prostredím a plošinovkové výzvy v tomto príbehovom dobrodružstve z pohľadu 3. osoby. Každodenný život sámskej dediny naruší nehoda pri neďalekej jame s horiacim térom. Po celej oblasti sa začne šíriť podivná choroba, ktorá nakazí všetko od pôdy cez zvieratá až po ľudí. Vy hráte ako Áilu, mladý sámsky pasáčik, ktorý pátra po zabehnutej sebici. Záhada silnejúceho chaosu sa začne rozpletať, keď Áilu nájde starý očarovaný bubienok Goavddis. Nakazeným nezostáva veľa času, ale stále v nich žijú dávno stratené vedomosti Noaidi, sámskych liečiteľov.

Čo je stratené, je možné vždy opäť nájsť! Nájdite štyroch spriaznených duchov a znovu sa spojte s prírodou, aby ste našli zdroj choroby. Je na čase, aby ste sa stali novým Noaidi v novej ére!


Kľúčové vlastnosti

  • Príbehová hra
    Jedinečný príbeh spätý s najsevernejším domorodým národom v Európe – Sámi. Užite si filmové úseky s kompletným dabingom v severnej sámčine a ponorte sa do tohto príbehového dobrodružstva.

  • Spriaznení duchovia
    Nájdite štyroch spriaznených duchov: sovu Skuolfi, medveďa Guovža, pstruha Čámsa a líšku Rieban. Tí všetci majú rôzne schopnosti, ktoré ovplyvňujú váš pohyb a zručnosť zažehnať chaos, ktorý sa šíri cez Sámiland.

  • Bubnujte a objavujte
    Pomocou bubienka a schopností spriaznených duchov odhaľte v arktickej prírode neviditeľné živly. Nasledujte stopy, ktoré vedú k zberateľským predmetom a duchom ľudí a stromov, ktorí vám pomôžu zdolávať prekážky a hádanky spojené s prostredím.

  • Podmanivý severský svet
    Objavte záhadnú krajinu vo fyzickom i duchovnom svete vďaka okúzľujúcej hudbe, ktorá zahŕňa tradičný sámsky spev yoik od ocenenej Hildy Länsmanovej. Preskúmajte svet Áilu, nájdite dedkove rodinné poklady, poznámky o sámskej kultúre očami cudzincov, chytajte zajaca a hovorte s duchmi, ktorí vám prezradia viac o hernom svete a sámskych príbehoch.


Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách