Smart čistička vzduchu Mini

92,90 €
69,90 €
Cena bez DPH: 58,25 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
9 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
15 €
Predĺžená záruka o 1 rok
11 €
Predĺžená záruka o 2 roky
24 €
Kód produktu: 430537
Tesla

Smart čistička vzduchu Mini [TSL-AC-AP1207]

Inteligentná čistička Tesla Smart Air Purifier Mini svojím výkonom vyčistí a osvieži vzduch v menších miestnostiach do veľkosti 14 m2. Zachytí prach či peľ, postará sa o nepríjemné pachy a zlikviduje aj vírusy a baktérie. Užitočného pomocníka jednoducho ovládate prostredníctvom mobilnej aplikácie Tesla Smart app for Android a iOS.

HEPA filter
HEPA je skratka, ktorá znamená High-Efficiency Particulate Air. Jedná sa o vrsttvený filter, ktorý zachytáva vzdušné častice pri priechode čističom vzduchu. Rýchlosť odstraňovania menších častíc z prúdu vzduchu do 0,3 mikrónu môže byť až 99%. Môže drasticky obmedziť šírenie alergénov a baktérií v prúde vzduchu, ako je peľ, smog a vírusy. Filter HEPA bol pôvodne vyvinutý pre NASA a bol široko používaný v nemocniciach, aby bol vzduch čistý a neškodný.



Ionizátor
Generátor negatívnych iónov pomáha eliminovať kladne nabité častice ako sú prach, baktérie, vírusy, dym a podobné. Zároveň výrazne zlepšuje kvalitu vzduchu, pôsobí pozitívne na zdravie, ľudskú psychiku a imunitný systém.



Nočný režim
Nočný režim zníži jas všetkých ovládacích prvkov a zároveň obmedzí rýchlosť ventilátorov, čím výrazne zníži ich hlučnosť. Vďaka tomu môžete nechať Tesla Smart Air Purifier Mini bežať celú noc bez obáv, že by Vás rušil.



Umývateľný predfilter
Používa mikrónovou sieť, ktorá účinne blokuje vláknité častice väčšie ako 2,5 mm. Možno ho ľahko vyčistiť až desať tisíckrát. Vďaka tomu zabráni tak rychlému zanesené ďalších filtrov, napríklad HEPA filtru, ktorému tak výrazne predĺžite životnosť.



Filter s aktívnym uhlím
Uhlíkový filter je veľmi efektívny v absorpcii prchavých organických látok, vrátane nepríjemných pachov a mnohých druhov znečisťujúcich plynov.

Technická špecifikácia

Všeobecné
Vzduchový výkon: 120 m3 / h
Plocha použitia: <14 m2
Hlučnosť: <55 dB
Príkon: 30 W
Váha: 2,5 kg
Rozmery: 243 × 243 × 310 mm
Senzor: PM2,5
Druh filtru: Pred-filter, filter s aktívnym uhlím, HEPA filter, ionizátor
Jazyk aplikácie: CZ, SK, PL, HU, SL, HR, DE, EN
Aplikácia: Tesla Smart app for Android and iOS

Obsah predajného balenia:

Tesla Smart Air Purifier Mini - čistička vzduchu


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách