Smeg toustovač 50´s Retro Style, 2x2, čierny

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
Cena s DPH
202 €
Cena bez DPH: 168,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
14 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
27 €
Predĺžená záruka o 1 rok
17 €
Predĺžená záruka o 2 roky
39 €
Kód produktu: 446861
SMEG

Smeg toustovač 50´s Retro Style, 2x2, čierny [A0054241-V02]

Smeg 50´s Retro Style


Spoločník pre vaše pohodové rána. Nerezový sendvičovač krémovej farby, v hravom dizajne 50. rokov. 11 úrovní opekania, automatické vysunutie toustu, funkcia rozmrazovania, jednostranný opek a dopekanie. Podsvietený chrómovaný otočný gombík pre nastavenie stupňov opečenia, vyhadzovacia páčka z nerezovej ocele, jednoducho vysúvateľný zásobník na omrvinky z lešteného nerezu.





  • Chrumkavé hrianky tak ako ich máte radi
    Tento čierny hriankovač s 2 otvormi na 2 plátky vám dáva na výber z 11 nastaviteľných úrovní opekania ( 6 polôh), doplnených o medzistupeň, možnosť opekať len jednu stranu alebo jednoducho ohriať či rozmraziť plátok. S voliteľným príslušenstvom - mriežkou a ohrievačom na pečenie - môžete urobiť ešte viac!
    Samostrediace mriežky v otvoroch zabezpečujú rovnomerné opekanie plátkov chleba všetkých veľkostí a plátky sa po zvolenom čase opekania automaticky vysunú.
    Na raňajky, obedňajšiu prestávku alebo občerstvenie pred večerou, či už potrebujete opiecť malé alebo veľké plátky, len ľahko opečené alebo úplne chrumkavé, doprajte si tento nádherný dizajnový kúsok.





  • Dizajn
    Small but with strong personality – síce malé, ale veľmi osobité.
    Tak by sa stručne dali charakterizovať malé domáce spotrebiče, idúce na retro vlne 50. rokov.
    Ich kompaktný vzhľad, premyslený do poslednej skrutky, upúta na prvý pohľad všetkých ctiteľov kvalitného dizajnu . Zmení atmosféru každej miestnosti, do ktorej ich umiestnite, na hravo farebnú, plnú oblých línií, čistých, no zmyselných kriviek a hrejivých spomienok.
    Tieto oblé kompaktné prístroje sú určené nielen pre všetkých , ktorí ako šéfkuchár kraľujú svojej kuchyni , ale aj pre tých, čo chcú napríklad len občas použiť naozaj krásne a pritom vysoko funkčné zariadenia s excelentným výkonom po všetkých stránkach. Jasné farby a krivky vnesú kreativitu do vašej kuchyne.


  • Funkčnosť
    K dispozícii máte celokovové telo s nerez doplnkami, ľahko vyberateľný zásobník na omrvinky či protišmykovú ochranu základne.


  • Zlaďťe si spotrebiče
    Ak chcete dosiahnuť ešte lepší vizuálny efekt a viac štýlu v kuchyni, zlaďte hriankovač s rýchlovarnou kanvicou z rovnakej kolekcie. Čajníky, ktoré navrhla milánska dvojica Raffaella Mangiarotti a Matteo Bazzicalupo, sú hviezdami značky Smeg a zároveň ikonami dizajnu vďaka svojej schopnosti očariť okolie svojím charakterom. Majte preto malé domáce spotrebiče v štýle 50. rokov na očiach a na dosah!
    Hriankovače Smeg 50´s Retro Style 2x 2 sú k dispozícii v 10 farbách a 1 špeciálnom prevedení : v pastelovo ružovej, modrej, zelenej a krémovej, v bielej, čiernej a červenej a ďalej v prevedení chróm, ružovo zlatá, zlatá av dizajne britskej vlajky Union Jack .


Technická špecifikácia

Príkon: 950 W
Napätie: 220 - 240 V
Frekvencia: 50/60 Hz
Šírka mriežok: 36 mm každá
Počet mriežok: 2
Farba: Matná čierna
Materiál: Telo - práškovaná nerez oceľ
Základňa - pochrómovaný plast v úprave lešteného chrómu
Gombíky - podsvietené, pochrómované
Vyhadzovacia páčka - nerez oceľ
Zásobník na omrvinky - nerez oceľ
Rozmery: 198 x 325 x 195 cm
Hmotnosť: 2,4 kg
Dĺžka prívodového kábla: 1 m

Obsah balenia:

  • Hriankovač 50´s Retro Style
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách