Sonic Colours: Ultimate Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Sonic Colours: Ultimate - PS4Sonic Colours: Ultimate - NSW
39,99 €
24,99 €
Cena bez DPH: 20,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 438192
SEGAEN dabing

Sonic Colours: Ultimate [XBOX ONE]

Pripojte sa k Sonicovi v najrýchlejšom dobrodružstvo vášho života!


Príbeh

Zlý Dr. Ivo „Eggman“ Robotnik vybudoval obrí medzihviezdny zábavný park, plný neuveriteľných farebných atrakcií. To by samo o sebe nebolo nič až tak hrozného, keby ale zábavné horské dráhy nepoháňal pomocou síl zotročenej mimozemskej rasy zvanej Wisps. Využite schopnosti behu rýchlosťou blesku, osloboďte Wisps a spoznajte tajomstvo ich úžasných schopností. Celkom na vaše rýchle nohy čaká šesť jedinečných farebných svetov plných nepriateľov a prekážok, ktoré musíte na svojej ceste za splnením neľahkej, ale dôležitej úlohy prekonať.

Sonic nikdy nevyzeral tak skvele Sonic Colours: Ultimate odkazuje na pôvodnú hru Sonic Colours vydanú už roku 2010. Prichádza s vylepšeným vizuálnym spracovaním, novým herným režimom a mierne prepracovanou hrateľnosťou, ktorá zaujme veteránov série aj novo prichádzajúcich hráčov.

Kľúčové vlastnosti:

  • Nová a prepracovaná verzia hry Sonic Colours
  • Vylepšené grafické spracovanie a nové prvky hrateľnosti
  • 6 unikátnych farebných svetov
  • Celkom nový režim Rival Rush
  • Podpora rozlíšenia 900p pri 30 fps
  • Získavajte nové schopnosti pomocou Wisps a porazte svojich nepriateľov využitím mocnej mimozemskej sily
  • Lokálny kooperatívny multiplayer pre až 2 hráčov


Využite rýchlosť Sonicového blesku na oslobodenie Wispsov a spoznajte tajomstvá ich úžasných síl pri skúmaní šiestich jedinečných farebných svetov, z ktorých každý je plný nebezpečných nepriateľov a prekážok, ktoré musíte prekonať.

Teraz s ohromujúcimi upscalovanými vizuálmi, ďalšími funkciami, novým herným režimom a vylepšenou hrateľnosťou - je to zážitok Ultimate Sonic Colors. Sonic bude testovaný na tejto vzrušujúcej ceste za oslobodením Wispsov - ale s ich pomocou a s vašou je to test, ktorý absolvuje s lietajúcimi farbami!

Nikdy nekončiaca akcia v sonických rýchlostiach

Kopnete s ježkom do vrtule a užite si adrenalínom napumpovanú akciu, ktorá sa bude odohrávať v zábavných, ale obťažných svetoch plných smrtiacich prekážok. Načasujte perfektne svoje útoky, nabite si schopnosť zrýchlenia a prebehnite úrovne rýchlosťou, ktorá z ježka Sonica urobí pre nepriateľov len modrú šmuhu.

Preskúmajte úchvatný medzihviezdny park

Vydajte sa na dobrodružstvo, ktoré vás zavedie do atmosférických svetov, ktoré sa navyše od seba budú v mnohom odlišovať. Vydajte sa tryskom na horu plnú sladkostí, alebo do akvária, kde sa to morským životom len tak hemží – to všetko a omnoho viac je súčasťou tajomného vesmírneho parku, ktorý len čaká na to, až odhalíte všetky jeho zákutia.

Nový a lepší, než kedykoľvek predtým

Pôvodný zážitok, prepracovaný pre novú generáciu. Sonic Colours: Ultimate je oproti pôvodnej hre omnoho farebnejší – s vylepšeným vizuálnym spracovaním a rozlíšením až 4K pri 60 fps (na konzolách PlayStation 4 a Xbox One | Series). Nová verzia sa navyše môže pochváliť prepracovaným a citlivejším ovládaním a množstvom noviniek v hrateľnosti, ktoré sa budú páčiť ako veteránom série, tak aj novým hráčom.

Získajte nové schopnosti a porazte konkurenciu

Pretransformovávajte Sonica získavaním tajuplných mimozemských síl rasy Wisps. Porážajte nepriateľov, objavujte tajomstvo medzihviezdneho parku a bavte sa. V zábave vám pomôže aj schopnosť prechádzať pevnými prekážkami, čo vám umožní nájsť skryté tajomstvá aj alternatívne cesty úrovňami. A ak máte radi výzvy, pokúste sa poraziť Metal Sonica v režime Rival Rush a odomknúť rozličné odmeny.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách