Soška Gandalf the White (The Lord of the Rings)

119,99 €
89,99 €
Cena bez DPH: 74,99 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 460840
WETA

Soška Gandalf the White (The Lord of the Rings) [865203124]

Exkluzívna zberateľská soška Gandalf Biely z legendárneho príbehu Lord of The Rings (Pán prsteňov) s bohatými detailami zaručene nesmie chýbať vo Vašej zbierke!

  • Lord of The Rings
    Pán prsteňov je epický fantasy román anglického autora J. R. R. Tolkiena. Príbeh odohrávajúci sa v Stredozemi začal ako pokračovanie Tolkienovej detskej knihy Hobit z roku 1937, no nakoniec sa rozvinul do oveľa rozsiahlejšieho diela. Pán prsteňov, napísaný postupne v rokoch 1937 až 1949, je jednou z najpredávanejších kníh, aké boli kedy napísané, s viac ako 150 miliónmi predaných výtlačkov. Kniha pomohla vytvoriť a formovať moderný fantasy žáner, v rámci ktorého je považovaná za jednu z najväčších kníh všetkých čias.

  • Filmové prevedenie
    V réžii Petra Jacskona sa kniha dočkala aj filmového prevedenia. Pozostáva z troch filmov Pán prsteňov: Spoločenstvo prsteňa (2001), Pán prsteňov: Dve veže (2002) a Pán prsteňov: Návrat kráľa (2003). Filmová trilógia je považovaná za jeden z najväčších a najambicióznejších filmových počinov, ktorého rozpočet sa vyšplhal na 281 miliónov amerických dolárov. Celý projekt trval osem rokov, pričom nakrúcanie všetkých troch častí sa dialo súčasne a výhradne len v domovine Petra Jacksona, na Novom Zélande. Každý film zo série bol vydaný na DVD aj v rozšírenej verzii rok po kinopremiére. Filmy sa držia knižnej predlohy v rovine príbehu, ale sú vynechané niektoré časti deja a súčasne sú pridané alebo pozmenené niektoré udalosti.

  • Čarodejník s dobrým srdcom
    Gandalf The Gray, neskôr známy ako Gandalf The White a pôvodným menom Olórin bol Istar (Čarodejník), vyslaný do Stredozeme v Treťom veku, aby bojoval proti hrozbe Saurona. Pripojil sa k Thorinovi II Oakenshield a jeho spoločníkom, aby získali späť Osamelú horu od Smauga, pomohol vytvoriť Spoločenstvo prsteňa na zničenie jedného prsteňa a viedol slobodné národy v záverečnom boji vo vojne o prsteň. Bol druhým najstarším čarodejníkom, najvyšším členom rádu Istarianov a po zrade a páde Sarumana sa stal jeho hlavou. Viedol Spoločenstvo prsteňa a velil armádam Západného kráľovstva vo vojne o Veľprsteň. Vo filmovej trilógii Petra Jacksona Pán prsteňov ho hral Ian McKellen.

  • Originálna soška
    Soška od Weta Workshop zobrazuje ikonického čarodejníka, ktorý na bojisku žiari ako horiaca hviezda. S palicou v jednej ruke a mečom v druhej sa vracia zo smrti a skazy, aby zhromaždil Gondorčanov a pomohol im v núdzi. Gandalf je navrhnutý ako spoločnník ku kráľovi čarodejníkov, s ktorými sa môžete vrátiť do deja filmu a vytvoriť stretnutie v Minas Tirith, ktoré ste mohli vidieť v rozšírenom filmovom spracovaní jednej z trilógie - Návrat kráľa.

    Dôkladné spracovane detailov a aplikácií poteší každého fanúšika Lord of The Rings. Soška s výškou cca 23 cm je vyrobená z kvalitného PVC.

Vlastnosti sošky

  • Oficiálne licencovaný produkt
  • Výška cca 23 cm
  • Hmotnosť cca 1,6 kg
  • Vyrobené z kvalitného PVC
  • Detailné záhyby a textúry tkanín
  • Autenticky podrobná soška
  • Vypracované na základe filmovej predlohy

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách