Spacebase: Startopia [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
49,99 €
Cena bez DPH: 41,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 421583
EN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Spacebase: Startopia [Steam] [PC digital]

Spacebase Startopia uchváti hráčov svojou originálnou kombináciou ekonomickej situácie a strategického budovanie ríše v spojení s potýčkami z klasických stratégií v reálnom čase a poriadnou dávkou humoru. Okrem náročné kampane pre jedného hráča a univerzálneho bitevného režimu sú tu tiež súťažné i kooperatívne režimy až pre štyroch hráčov. A keby správa troch palúb vesmírnych staníc, zabavenie ôsmich mimozemských rás a obrana proti nepriateľským votrelcom nepredstavovali dostatočnú výzvu, dynamický rozprávač s umelou inteligenciou sa s vami rozhodne maznať nebude a bude komentovať udalosti sympatickým, no ostrým spôsobom..

  • Kompletne dabovaná kampaň pre jedného hráča s 10 misiami preveria vaše schopnosti veliteľa Spacebase Startopia, zatiaľ čo sa budete snažiť vytvoriť jednu z tých najatraktívnejších obchodných a turistických destinácií v známom vesmíre.
  • Každá z troch palúb bude vyžadovať vaše vodcovské schopnosti, pričom v podpalubí budú všetky kľúčové miestnosti na prežitie, zatiaľ čo zábavná paluba sa bude sústrediť na vašich návštevníkov a flóra a fauna, ktoré sa nachádzajú na biologickej palube, vám poskytnú dostatok zdrojov na prežitie a zároveň poslúži ako domov elegantných dryád.
  • Vyhrajte nad konkurentmi, lebo na vesmírnej stanici nie ste jediní. Sabotujte ekonomiku súperov alebo na ne zaútočte so svojimi machy, riaďte obchodovanie a dávajte pozor na vesmírnych pirátov, ktorí by sa na vašu stanicu radi nalodili.
  • Dynamický rozprávač s umelou inteligenciou "VAL" reaguje na vaše rozhodnutie a je vždy na vašej strane slovom i činom - a občas aj extrémne nekvalifikovaným komentárom.
  • Okrem rozsiahlej kampane pre jedného hráča na vás čaká aj individuálne nastaviteľný režim sandbox, ako aj súťažný a kooperatívny režim až pre štyroch hráčov.



    Jedná sa o digitálnu verziu hry Spacebase: Startopia, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE dabingPL dabing

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách