Srange Horticulture [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
13,99 €
Cena bez DPH: 11,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 441446
IcebergEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Srange Horticulture [Steam] [PC digital]

Nájdite a identifikujte nové rastliny, pohladkajte svoju mačku, porozprávajte sa s covenom alebo sa pripojte ku kultu. Použite svoju rastúcu zbierku na ovplyvnenie príbehu a odhaľte Undermerove temné záhady.

Vitajte v Undermere, malebnom mestečku obklopenom lesmi zamorenými ježibabami a drsnými horami. Ste záhradník, majiteľ miestneho obchodu s rastlinami Strange Horticulture. Keď do vášho obchodu prichádza množstvo farebných zákazníkov, rýchlo sa ocitnete v okultnom tajomstve, ktoré siaha stovky rokov dozadu.

Preskúmajte krajiny mimo svojho obchodu a nájdite nové rastliny, ale buďte opatrní! Tmavé lesy a jazerá nie sú vždy priateľské k jednoduchému bylinkárovi. Môžete objaviť sily, ktoré presahujú vaše najdivokejšie sny - alebo úplne stratiť myseľ. Použite kontextové stopy na určenie, ktoré miesta navštíviť a ktorým sa vyhnúť!

Pomocou svojej dôveryhodnej encyklopédie a indícií nájdených pri vašich prieskumoch sa dozviete viac o zvláštnych rastlinách, na ktoré narazíte. Identifikáciou každej rastliny budete môcť využiť ich účinky na ovplyvnenie príbehu – od hypnotických halucinogénov až po silné jedy.

  • Názov vydavateľa: Iceberg Interactive B.V.
  • Názov vývojára: Bad Viking
  • Dátum vydania: 21.01.2022
  • Pegi: 12
  • Žáner: Simulátor

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: Windows 7 alebo novší
    Procesor: 2.4 GHz
    Pamäť: 1 GB RAM
    Grafická karta: 512 MB zobrazovacej pamäte
    Pevný disk: 1 GB voľného miesta




    Jedná sa o digitálnu verziu hry Strange Horticulture, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    Strange Horticulture © 2017-2022 Bad Viking Games. Developed by Bad Viking Games. Licensed exclusively worldwide to and published by Iceberg Interactive B.V. All brands, product names, and logos are trademarks or registered trademarks of their respective owners. All rights reserved. Made in the UK.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách