Steelrising Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Steelrising - PC DVDSteelrising - Xbox Series X|S
49,99 €
34,99 €
Cena bez DPH: 29,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 448162
NACONEN dabing
 
Chceš ušetriť 7 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 27,99 €

Doporučené produkty (1)

Steelrising [PS5]


Mesto horí a krváca, lebo trpí kvôli šialenstvu kráľa Ľudovíta XVI. a jeho násilným légiám robotov. Aegis, mechanické majstrovské dielo, ktoré vyrobil technik Vaucanson ako kráľov telesný strážca, musí prežiť francúzsku revolúciu v tejto náročnej akčnej RPG hre Steelrising.

O hre

Náročné súboje medzi robotmi
Proti kráľovým mechanickým vojakom bude potrebná smrtiaca presnosť. Kombinujte úhybné manévre, skoky a ničivé útoky a prebojujte sa Parížom. Každý súboj otestuje vaše nervy a bude vyžadovať vynikajúcu disciplínu, zatiaľ čo obrí neúnavní robotickí bossovia budú chcieť trpezlivosť a um.

Hrdinovia s rôznymi schopnosťami
Nájdite si vlastný štýl a vylepšujte svoje schopnosti v priebehu hry. Môžete hrať za neľútostného bojovníka, úderného telesného strážcu, smrtiaceho tanečníka či virtuóza živelných umení. Využívajte širokú škálu zbraní a zručností a pristupujte ku každému súboju po svojom.

Revolučný Paríž ako vaše ihrisko
Pomocou kočiarov, hákov, tajných priechodov, podrobnej mapy a ďalších metód a nástrojov si nájdite cestu a preskúmajte mesto počas tej najtemnejšej chvíle. Vaša kotva pridáva prieskumu nový rozmer v podobe vertikálneho Paríža. V kombinácii so šprintom vám poskytne prístup ku všetkým tajomstvám mesta v niekoľkých úrovniach, ktoré môžete objavovať stále dookola.

Zmeňte beh dejín
Ste jednou z hlavných postáv alternatívnej histórie, kedy Paríž dusí tyranský kráľ. Cestu vám skrížia spojenci a nepriatelia s nejasnými motívmi ako napríklad Marie-Antoinetta, Lafayette a Robespierre. Je len na vás, aby ste sa vyznali vo všetkých okolnostiach dejín a ukončili šialenstvo jedného muža, aby mohla francúzska revolúcia uspieť.

Trailer

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách