Story of Seasons: A Wonderful Life Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Story of Seasons: A Wonderful Life - Xbox Series X|SStory of Seasons: A Wonderful Life - NSW
39,99 €
35,99 €
Cena bez DPH: 29,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 455340
MarvelousEN dabing

Story of Seasons: A Wonderful Life [PS5]

O hre

Váš nový život sa začína vo Forgotten Valley, pokojnej komunite, kde váš otec a jeho priateľ Takakura kedysi snívali o vedení farmy. Keď sa spriatelíte s obyvateľmi údolia a naplníte odkaz svojho otca, budete žiť bezstarostný život na farme, kde budete pestovať plodiny a chovať zvieratá. Ako budú ročné obdobia plynúť, nájdete si svojho celoživotného partnera, vychovávate spolu dieťa a budete sledovať, ako vám vyrastá pred očami.

Po každodennej práci na farme môžete ísť na ryby, loviť staroveké poklady na miestnom nálezisku alebo sa rozprávať s priateľmi v meste, aby ste si vytvorili vzácne spomienky. A keď prejdú roky, vaše dieťa bude dosť staré na to, aby si samo vybralo povolanie... Zdedí farmu? Alebo nájde svoje povolanie niekde inde? Iba čas ukáže.

Tento remake obľúbenej klasiky obsahuje množstvo nových podujatí, vylepšené festivaly, viac receptov na varenie a hojnosť doteraz nevídaných plodín. Hľadáte viac práce na farme? Odfoťte svoju rodinu pomocou novej funkcie fotoaparátu, oblečte sa do svojich obľúbených šiat alebo pomôžte svojim spoluobyvateľom s ich požiadavkami. Či už je toto vaše prvé dobrodružstvo Story of Seasons alebo sa vraciate do Forgotten Valley, čaká vás úžasný život.

Zapustite korene na svojej novej farme v pokojnom meste Forgotten Valley a vyrozprávajte svoj vlastný generačný príbeh v Story of Seasons: A Wonderful Life. Prineste život do krajiny, nájdite lásku medzi priateľskými obyvateľmi mesta a vytvorte si trvalé spomienky s vlastnou rodinou v tejto prepracovanej predstave milovaného farmárskeho simíka.


Kľúčové vlastnosti

  • Spriateľte sa s obyvateľmi Forgotten Valley
    Nájdite si nových priateľov medzi očarujúcimi postavami v pokojnom meste Forgotten Valley a spoznajte ich prostredníctvom úplne nových podujatí!

  • Založte si svoju usadlosť
    Žite bezstarostný život na farme pestovaním plodín a chovom zvierat. Vychovávajte ešte roztomilejšie zvieratá, nové hybridné plodiny a stavajte vylepšiteľné zariadenia.

  • Povedzte svoj príbeh po svojom
    S možnosťou hrať za mužského, ženského alebo nebinárneho protagonistu, ako aj so všetkými vhodnými kandidátmi na sobáš, ktorí sú k dispozícii na romantiku bez ohľadu na túto voľbu, môžete byť skutočne tým, kým chcete byť.

  • Zamilujte sa, založte si rodinu a budujte si vzácne spomienky
    Sledujte, ako vaše dieťa s pribúdajúcimi rokmi rastie do dospelosti! Zdedia farmu? Alebo nájdu svoje povolanie niekde inde?

  • Nádherný život pre novú generáciu
    Vráťte sa k obľúbenému príbehu ako nikdy predtým, s prepracovanými vizuálmi, animáciami a dodatočnými aktualizáciami, ktoré prinesie Wonderful Life novej generácie.


Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách