Subnautica: Below Zero [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
29,99 €
Cena bez DPH: 24,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 440984
UnknownCZ titulky
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Subnautica: Below Zero [Steam] [PC digital]

Pod nulou je podvodná adventúra odohrávajúca sa v mimozemskom oceánskom svete. Je to nová kapitola vo vesmíre Subnautica a je vyvinutý spoločnosťou Unknown Worlds.

Návrat na planétu 4546B

Ponorte sa do úplne novej expedície pod nulou v arktickej oblasti planéty 4546B. Po príchode s trochou nadhľadu a trochou vybavenia na prežitie ste sa vydali preskúmať, čo sa stalo vašej sestre...

Odhaľ pravdu

Alterra odišiel po záhadnom incidente narýchlo. Región je posiaty opustenými výskumnými stanicami. Čo sa stalo s vedcami, ktorí tu žili a pracovali? Záznamy, položky a databanky roztrúsené medzi troskami vytvárajú nový obraz incidentu. S obmedzenými zdrojmi musíte improvizovať, aby ste prežili sami.

Objavte neprebádané biómy

Zaplávajte si popod modro osvetlené klenbové plochy Twisty Bridges. Nechajte sa očariť trblietavými mamutými kryštálmi Crystal Caverns. Vyšplhajte sa na zasnežené vrcholy a vydajte sa do ľadových jaskýň ľadovcovej kotliny. Manévrujte medzi erupciami Thermal Vents a objavte staroveké mimozemské artefakty. Under Zero predstavuje úplne nové prostredia, v ktorých môžete prežiť, študovať a skúmať.

Postavte biotopy a vozidlá

Prežite drsné podnebie budovaním rozsiahlych biotopov, hľadaním zdrojov a výrobou vybavenia. Vyrazte cez zasneženú tundru na hoverbike Snowfox. Plavte sa očarujúcimi a nebezpečnými biómami vo svojom modulárnom Seatrucku.

Skúmajte mimozemské formy života

Za každým rohom číha niečo neobjavené. Preplávajte obrím Titanom Holefishom, stretnite sa so strašidelným Tieňom Leviatanom a navštívte rozkošné Pengwings. Zachovajte si rozum. Nie všetky stvorenia v tomto podivnom svete sú priateľské.

Prežite chladné teploty

Naskoč, voda je teplá. Teploty pod nulou v tejto arktickej oblasti predstavujú novú hrozbu. Nové poveternostné podmienky pokrývajú nadzemné biotopy. Urobte si teplý studený oblek, popíjajte horúcu kávu a zohrejte sa pri Thermal Lilies, aby ste zahnali chlad.

Oceán intríg

Čo sa vlastne stalo tvojej sestre? Kto boli mimozemšťania, ktorí sem prišli predtým? Prečo boli na tejto planéte? Môžeme nájsť útechu od smútku v pravde? Under Zero rozširuje príbeh vesmíru Subnautica a ponorí sa hlboko do tajomstva predstaveného v pôvodnej hre.

O tíme vývojárov

Under Zero je vytvorený Unknown Worlds, malým štúdiom, ktorého korene siahajú až do Half-Life mod Natural Selection z roku 2002. Je to rovnaké štúdio, ktoré vytvorilo pôvodnú Subnauticu. Tím je roztrúsený po celom svete, od Spojených štátov po Spojené kráľovstvo, Francúzsko, Rusko, Rakúsko, Austráliu, Kanadu a na mnohých ďalších miestach.

Otvorený vývoj

Subnautica: Rozvoj pod nulou je otvorený. Získajte týždenné alebo denné aktualizácie, zistite, na čom tím vývojárov pracuje, prezerajte si protokoly zmien v reálnom čase a poskytnite spätnú väzbu z hry. Chceme počuť vaše myšlienky a pozvať vás, aby ste sa zúčastnili na tom, na čom pracujeme.

  • Názov vydavateľa: Unknown Worlds Entertainment, Inc
  • Názov vývojára Unknown Worlds Entertainment, Inc
  • Dátum vydania: 14.05.2021
  • Pegi: 12
  • Žáner: Adventúra

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: Windows 7 64-Bit
    Procesor: Intel Core i3 / AMD Ryzen 3 2.6ghz+
    Pamäť: 8 GB RAM
    Grafická karta: Intel HD 530 alebo lepšia
    Pevný disk: 15 GB voľného miesta
    DirectX: Verzia 11






    Jedná sa o digitálnu verziu hry Subnautica: Below Zero, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    © 2021 Unknown Worlds Entertainment, Inc. SUBNAUTICA, BELOW ZERO and UNKNOWNWORLDS and the logos and designs associated therewith are trademarks of Unknown Worlds Entertainment, Inc. The SUBNAUTICA, BELOW ZERO and UNKNOWNWORLDS trademarks are Registered in the U.S. Patent and Trademark Office and in other jurisdictions. All Rights Reserved.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    CZ titulkyEN dabingDE titulkyPL titulkyHU titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách