Suicide Squad: Kill the Justice League Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Suicide Squad: Kill the Justice League - Xbox Series X|S
79,99 €
49,99 €
Cena bez DPH: 41,66 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 451422
WarnerEN dabing
 
Chceš ušetriť 10 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 39,99 €

Suicide Squad: Kill the Justice League [PS5]

Metropolis je v obkľúčení. Liga spravodlivých sa zmenila. Tvoja úloha? Vyzabíjajte túto temnú a zlú Ligu spravodlivosti. V pokračovaní série Arkham vás Suicide Squad: Kill the Justice League vezme na dobrodružstvo nabité akciami. Hrajte ako Deadshot, Harley Quinn, kráľ žralok a kapitán Boomerang!

Kľúčové vlastnosti

  • Vžite sa naplno do príbehu
    Hra Suicide Squad: Kill the Justice League s originálnym príbehom z vesmíru DC sa odohráva v bohato detailnej metropole otvoreného sveta. Príbeh sleduje členov Suicide Squad Harley Quinn, Deadshota, kapitána Boomeranga a kráľa Sharka, ktorí musia podniknúť nemožnú misiu na záchranu Zeme a zabitie najväčších superhrdinov DC The Justice League. Všetci štyria superzloduchovia DC, zadržaní smrtiacimi výbušninami implantovanými do ich hláv, nemajú inú možnosť, ako sa spojiť a vykonať toto neudržateľné zadanie ako súčasť neslávne známej Task Force X od Amandy Wallerovej. Fanúšikovia si môžu prispôsobiť svoje skúsenosti, či už budú hrať sami ako jeden hráč, prepínanie medzi ľubovoľnými postavami alebo spolupráca s priateľmi v kooperácii pre viacerých hráčov.

  • Spoznajte hlavné postavy
    Medzi hrateľné postavy v Suicide Squad: Kill the Justice League patria Harley Quinn (alias Dr. Harleen Quinzel), milenka chaosu; Deadshot (alias Floyd Lawton), najnebezpečnejší strelec na svete; Kapitán Boomerang (alias Digger Harkness), mimoriadny atentátnik na Austrálčanov; a kráľ žralok (alias Nanaue), poloboh humanoidný žralok a oprávnený vládca morí. Každý člen tímu má svoj vlastný jedinečný pohybový súbor s vylepšenými schopnosťami prechádzať, aby mohol slobodne preskúmať dynamický otvorený svet Metropolisu, spolu s rôznymi zbraňami, ktoré je možné prispôsobiť, a zručnosťami, ktoré je potrebné zvládnuť.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách