Super Monkey Ball: Banana Blitz HD Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Super Monkey Ball: Banana Blitz HD - PS4Super Monkey Ball: Banana Blitz HD - NSW
Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
20,99 €
Cena bez DPH: 17,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 401533
SEGAEN dabing

Super Monkey Ball: Banana Blitz HD [Xbox Series X|S]

Držte sa za vaše banány, pretože Super Monkey Ball: Banana Blitz HD ide vašim smerom! Zažite kúzlo jedného z najobľubenjších titulov v sérii, teraz prerobený v HD!

Vráťte sa späť do fantastického sveta World Monkey Ball a vezmite si vaše banány od vesmírneho mimozemského pirátskeho kráľa, kapitána Crabuchina. Pretekajte naprieč 100 pestrými úrovňami a vyzvite vašich priateľov a rodinu do 10 obľúbených párty hrier! Cítite sa ako najrýchlejšia a najmrzkejšia opica v okolí? Vyskúšajte režim Time Trial alebo vyčerpávajúci Decathlon beh na výdrž! Dostanete sa do rebríčkov?

  • Originálne vydaná na konzole Wii v roku 2006, HD prerábku hry znovu oživí 100 úrovní, 10 multiplayer mini hier, zmenené kontrolné schémy, vylepšená grafika a viac.
  • Prvé pre túto sériu je rebríček, kde hráči môžu súťažiť online a kde sa budú predbiehať v hre jedného hráča v režime Time Trial alebo v mini hre Decathlone, kde chcú získať najviac bodov.
  • Táto hra je prístupná na viacerých platformách ako Nintendo Switch, PS4, Xbox One a Steam. S unikátne optimalizovaným ovládaním pre každú platformu, každý od začiatočníkov po držiteľov svetového rekordu, môžu jednoducho začať a zabaviť sa!


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách