Puzdro Tactical Heat Smoke pre IQOS 3.0 a 3 Duo, tyrkysová

19,99 €
5,99 €
Cena bez DPH: 4,99 €
Kód produktu: 446214
Tactical

Puzdro Tactical Heat Smoke pre IQOS 3.0 a 3 Duo, tyrkysová

Ochranné puzdro Tactical pre zariadenia IQOS 3.0 a 3 Duo sa skladá z dvoch častí - odolný no zároveň pružný silikónový kryt s príjemným vrúbkovaním a plastová bočnica s magnetickým upevnením.
Nie je to len o ochrane, ale o životnom štýle, o vyjadrení osobnosti alebo jednoducho len o prispôsobení Vašej nálade, vkusu alebo outfitu. Všetky dostupné varianty nájdete po rozkliknutí na obrázok.

O produkte

  • Inštalácia mrknutím oka
    Silikónové puzdro stačí len nasunúť a je to hotovo. Skvelé na tomto silikónovom kryte je, že má presný výrez pre nabíjací konektor. Puzdro tak už nemusíte dávať dole. To isté platí o výreze pre LED indikáciu stavu nabitia batérie.
  • A čo bočnica?
    Tá je vyrobená vrátane magnetu a perfektne pasuje na svoje miesto. Stačí priložiť a o zvyšok sa už postará práve magnet. Dokonale lícuje a farebne príjemne ladí k puzdru.
  • Keď už je hotovo..
    Teraz sa už nemusíte báť poškriabania, prachu ani iných nečistôt. Navyše pružný silikón pomôže s ochranou aj vtedy, keď Vám náhodou spadne zariadenie na zem. Pružný materiál pomôže rozložiť silu nárazu a poškodenie je tak takmer nepravdepodobné.
  • Povrch silikónového krytu je jemne vrúbkovaný, vďaka čomu sa pohodlne drží, len tak jednoducho sa nevyšmykne z ruky a navyše to aj skvelo vyzerá.

Technická špecifikácia

Vlastnosti
Vhodné preIQOS 3.0 alebo 3 Duo
Materiálsilikón + plast
Výrezy pre nabíjanieáno
Ďalšiejednoduchá a rýchla inštalácia
bočnica s magnetickým uchytením
ochrana proti pádu, poškriabaniu, nečistotám
viaceré farebné varianty

Obsah predajného balenia:

  • silikónové puzdro
  • plastová bočnica s magnetom


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách