Tales of Arise [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
59,99 €
Cena bez DPH: 49,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 435794
BandaiEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Tales of Arise [Steam] [PC digital]

300 rokov tyranie. Tajomná maska. Stratená bolesť a spomienky. Ovládajte horiaci meč a pripojte sa k tajomnému, nedotknuteľnému dievčaťu, aby ste bojovali so svojimi utláčateľmi.

Na planéte Dahna, sa vždy vzývala úcta ku Rene, planéte na oblohe, ako ku zemi spravodlivých a božských. Príbehy odovzdávane po celé generácie sa stali pravdou a maskovali realitu pre obyvateľov Dahny. Po 300 rokov, Rena vládla nad Dahnou, drancujúc planétu o jej zdroje a zbavovala ľudí od ich dôstojnosti a slobody. Tento príbeh začína s 2 ľuďmi, narodenými v rôznych svetoch, z ktorých každý chce zmeniť svoj osud a vytvoriť novú budúcnosť. Hra predstavuje nové obsadenie postáv, aktualizovaný boj a klasický Tales herný zážitok. Zažite ďalšiu kapitolu svetoznámej Tales of série, Tales of Arise. Zažite príbeh oslobodenia s postavami s grafickou expresivitou novej generácie!

Vlastnosti:

  • Svet prírody vykreslený cez „Atmosphere Shader“ - Predstavujeme nový grafický shader, inšpirovaný anime a akvarelom. Postavy s atraktívnym dizajnom cestujú medzi pozadiami plnými krásnych a jemných obrazov.
  • Preskúmajte svet, ktorý vyzerá ako živý - Pozrite sa na svet Dahna, kde zmes jedinečného, prírodného prostredia mení vzhľad na základe dennej doby. Vylezte na skalnatý terén, plávajte v riekach, zhromaždte sa pri táboráku, uvarte jedlo, zamierte do ďalšieho mesta, porazte pána cudzej planéty a oslobodte ľudí!
  • Štýlová akcia a bitky - Prostredníctvom nového systému „Boost Strike“ môžete teraz reťaziť kombá silných útokov spolu s členmi vašej strany. Spojte reťaze Artes, Boost Attacks a Boost Strike a zničte svojich nepriateľov!
  • Zažite príbeh rozdelených ľudí Renanu a Dahnany - Hlavnými hrdinami, ktorí určia osud týchto dvoch svetov, sú Alphen a Shionne. Prekonajú útrapy a budú rásť spolu so svojou jedinečnou skupinou priateľov. V kľúčových bodoch príbehu je vložená nádherná animácia od spoločnosti ufotable, ktorá dodáva ceste našich protagonistov viac farieb.


  • Názov vydavateľa: BANDAI NAMCO Entertainment
  • Názov vývojára BANDAI NAMCO Studios
  • Dátum vydania: 09.09.2020
  • Pegi: 12
  • Žáner: RPG

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: Windows 10 (64-bit)
    Procesor: Intel Core i5-2300 alebo AMD Ryzen 3 1200
    Pamäť: 8 GB RAM
    Grafická karta: GeForce GTX 760 alebo Radeon HD 7950
    Pevný disk: 45 GB voľného miesta
    DirectX: Verzia 11
    Zvuková karta: kompatibilná s DirectX




    Jedná sa o digitálnu verziu hry Tales of Arise, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    Tales of Arise ™ & ©2021 BANDAI NAMCO Entertainment Inc.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách