Temtem Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Temtem - PS5Temtem - Xbox Series X|S
Po dohraní odkúpime naspäť
49,99 €
40,99 €
Cena bez DPH: 34,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 449479
HumbleEN dabing
 
Chceš ušetriť 8 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 32,99 €

Temtem [NSW]

Temtem je MMO aké fanúšikovia dlho žiadali. Zbierajte tvory v tomto MMO.


Fyzické edície obsahujú:

  • TemTem plnú hru
  • Kód pre TemTem Plus
    Temtem Plus otvára v Temteme pohodlnú novú funkcionalitu a poskytuje vám väčšiu flexibilitu na vašej ceste stať sa dokonalým Tamerom! S Temtem Plus odomknete nasledujúce rozšírené funkcie:
    Cklobúk: Neobmedzený prístup ku globálnemu chatu, ktorý uľahčuje hľadanie najlepších obchodných ponúk a ideálneho partnera pre vaše kooperatívne dobrodružstvo.
    Trading: Neobmedzené používanie funkcie obchodovania v hre a prístup do obchodného domu, ktorý umožňuje kontrolu globálnych aukčných zoznamov.
    Úložisko: Zvýšte svoje úložisko Temdeck, čo vám umožní udržať až 600 rôznych Temtem.


Pozor! Hru je možné hrať jedine online, takže je nevyhnutné pripojenie na internet a môže byť potrebné predplatné online účtov na konzolách.

O hre:

Hľadajte dobrodružstvo v krásnom súostroví Airborne Po boku svojho tímu Temtem. Zachyťte každý Temtem, bojujte s ostatnými krotiteľmi, prispôsobte si dom, pripojte sa k dobrodružstvu priateľa alebo preskúmajte dynamický online svet.

Každé dieťa sníva o tom, že sa stane krotiteľom Temtem; preskúma šesť ostrovov vzdušného súostrovia, objaví nové druhy a na ceste si nájde dobrých priateľov. Teraz je rad na vás, aby ste sa vydali na epické dobrodružstvo a splnili si tieto sny.

Chyťte nový Temtem na plávajúcich ostrovoch Omninesia, bojujte s ostatnými krotiteľmi na piesočnatých plážach Denizu alebo obchodujte so svojimi priateľmi na poliach pokrytých popolom v Tucme. Porazte stále otravný klan Belsoto a ukončite jeho sprisahanie vládnuť nad súostrovím, porazte všetkých osem vodcov Dojo a staňte sa konečným krotiteľom Temtem!

Preskúmajte so svojimi priateľmi obrovský svet pre viacerých hráčov alebo si na ceste vytvorte nových. Bojujte, obchodujte a zbierajte spolu v neustále sa meniacom svete.

Kľúčové vlastnosti

  • Príbehová kampaň:
    Vydajte sa na cestu cez šesť živých ostrovov a vydajte sa na dobrodružstvo stať sa krotiteľom Temtem a zároveň bojovať proti zlému klanu Belsoto.
  • Online svet:
    Dni cestovania sólo sa skončili; v Temteme je svet masívne multiplayerový. Krotitelia z celého sveta sa môžu pripojiť a vy ich budete môcť vidieť okolo seba, prežiť dobrodružstvo s vami a bojovať, aby ste sa stali najlepším krotiteľom Temtem.
  • Co-Op dobrodružstvo:
    Kedykoľvek budete môcť spojiť sily s priateľom a spolupracovať na dosiahnutí svojho ďalšieho cieľa. Chytte nový Temtem, dokončite trasu alebo sa postavte tvárou v tvár vodcovi Temtem; to všetko pri boji po boku svojho priateľa v dvojitých bitkách!
  • Bývanie:
    Kúpte si vlastný dom na Atoll Row a ozdobte ho po svojom. Kúpte si nový nábytok, vyfarbite si steny a budete pripravení pozvať svojich priateľov!
  • Prispôsobenie:
    Prispôsobte si svoju postavu tak, aby vyčnievala z davu a získala novú kozmetiku, zatiaľ čo bojujete s ostatnými krotiteľmi. Vyberte si hlúpy klobúk, pohodlnú mikinu, nejaké nohavice a ste pripravení vyraziť! Alebo možno radšej nosíte plnohodnotný cosplay svojho obľúbeného Temtemu?
  • Súťaženie:
    Začnite výberom 8 Temtem a začne sa fáza výberu a zákazu. Striedajte sa so svojím súperom, aby ste si vybrali svoj Temtem a zakázali ten svoj. Keď sa urobia všetky rozhodnutia a zákruty sa ukončia, skončíte s tímom 5 Temtem a bitka sa začne.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách