Tesla Smart žiarovka RGB, 11 W E27

11,90 €
8,99 €
Cena bez DPH: 7,49 €
 
Kód produktu: 448793
Tesla

Tesla Smart žiarovka RGB, 11 W E27 [TSL-LIG-A70]

Smart žiarovka RGB E27 rozžiari každú inteligentnú domácnosť. Na výber máte prispôsobenie zo širokej škály farieb RGB. Môžete si tak byť istí, že tieto žiarovky zaistia tú správnu atmosféru pre každú príležitosť. Je tak na vás, či zvolíte jasnosť denného svetla, alebo si radšej vyberiete relaxačné tlmené odtiene.

O produkte

  • RGB rozpätie farieb
    Teplota farieb sa pohybuje od 2 700 K – 6 500 K RGB. To znamená, že vám Smart žiarovka ponúkne širokú paletu farieb, z ktorých si môžete ľubovoľne vyberať.
  • Nadštandardný výkon
    Elektrický príkon chytrej žiarovky je 11 W a pýšiť sa môže svietivosťou 1050 lúmenov. S takými parametrami si touto múdrou žiarovkou skvele posvietite na každý kút vašej domácnosti.
  • Aplikácia Tesla Smart
    Aplikáciu Tesla Smart si stiahnete do svojho iOS alebo Android chytrého zariadenia. Tu potom môžete veľmi jednoducho nastavovať celú škálu parametrov: intenzitu žiarenia, farbu svetla či rôzne režimy na navodenie potrebnej atmosféry.
  • Svetlo pre každú príležitosť
    Žiarovka ponúka širokú paletu farieb, z ktorých si môžete vyberať podľa chuti a aktuálnej potreby. Žiarovka je navyše stmievateľná a umožňuje nastaviť aj teplotu bielej farby. S takýmito možnosťami nájdete to správne svetlo skutočne pre každú príležitosť!
  • Nastavujte si svoje scenáre
    So šikovnými žiarovkami už nebudete nikdy musieť pri príchode domov loviť vypínač. Môžete si ich totiž prepojiť so senzorom pohybu a vo chvíli, keď vojdete do domu sa váš šikovný domov rozžiari bez toho, aby ste museli pohnúť rukou. Svetlá je možné tiež ovládať pomocou diaľkového ovládania alebo z aplikácie v mobile.
  • Jednoduchosť v každom ohľade
    Práca s chytrou žiarovkou je veľmi jednoduchá. Typ závitu žiarovky je E27, jedná sa o najrozšírenejší typ závitu, takže inštalácia by pre vás nemala byť zložitá. V aplikáciách ju môžete veľmi ľahko ovládať, čo znamená nielen väčší komfort, ale aj možnú úsporu energie. A to napríklad v prípade, že pri odchode v zhone zabudnete zhasnúť. V aplikácii potom veľmi ľahko zistíte, že sa u vás doma zbytočne svieti a svetlá na diaľku zhasnete.

Technická špecifikácia
Teplota svetla 2 700 – 6 500 K
Svetelný tok 1050 lm
Pätica E27
Príkon 0,5 W (v pohotovostnom režime), 11 W
Napájanie 200–240 V AC 50/60Hz
Prevádzková teplota -10 až 40 °C
Bezdrôtové pripojenie Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n, Bluetooth 2,4 GHz IEEE 802.15.1
Aplikácia Tesla Smart pre Google Android a Apple iOS
Rozmery 70 x 136 mm

Obsah predajného balenia

  • Žiarovka Smart RGB
  • Dokumentácia

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách