Tesla tlačidlo Smart Sensor

19,90 €
19 €
Cena bez DPH: 15,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 448699
Tesla
 
Chceš ušetriť 7,88 € ? Tento produkt predávame aj ako rozbalený za 11,12 €

Tesla tlačidlo Smart Sensor [TSL-SEN-BUTTON]

Inteligentné tlačidlo snov

Toto je tlačidlo Tesla Smart Sensor Button, ktoré vám zmení život. Niečo, čo dokáže vyriešiť takmer každý váš problém. Jedno tlačidlo, jeden klik a žiadne starosti.

O produkte

  • Urobí za Vás čokoľvek
    Chytré domáce tlačidlo je akoby ste z ničoho nič mali na každú zo svojich starostí a domácich úkonov jedného šikovného pomocníka, ktorý dokáže všetko urobiť za Vás. Od zhasínania svetiel, cez zatváranie garážových brán, až po zapnutí klimatizácie ešte predtým, než vôbec dorazíte domov.

  • Nastavte si ho, ako len chcete
    Môžete si ho dať kamkoľvek. Naozaj je iba na Vás, kde sa bude najviac hodiť. Rovnako si sami zvolíte, ako ho budete používať. Možností a kombinácií je nespočet. Zariadenie stačí na plné fungovanie len jedna batéria, ktorá vďaka energetickej úspore vydrží až jeden rok. Vo chvíli, keď je batériu potrebné vymeniť dostanete upozornenie do aplikácie v smartfóne alebo tablete.

  • Ovládanie je hračka
    Tlačidlo dokáže veľmi jednoducho ovládať svojich inteligentných kolegov v rámci inteligentnej domácnosti. A to vďaka protokolu ZigBee. Táto technológia prepája všetky múdre zariadenia a umožňuje komunikáciu medzi nimi. Všetko je možné navyše ovládať aj inteligentnými, osobnými asistentmi Amazon Alexa a Google Home.

  • Majte prehľad odkiaľkoľvek
    Nastavenie a správa tlačidla je sprostredkovaná cez aplikáciu vo Vašom telefóne či tablete. Správa aplikácie je veľmi jednoduchá a veľmi ľahko sa s ňou spriatelíte. Aplikáciu je možné inštalovať na zariadení s operačnými systémami Android alebo iOS. Vďaka bezdrôtovému fungovaniu tlačidla je možné ho ovládať, nech už ste kdekoľvek.

  • Protokol ZigBee
    Produkt patrí do skupiny, ktorá používa protokol ZigBee pomocou ktorého medzi sebou produkty komunikujú. Pre správne fungovanie týchto produktov je nutné mať súčasťou inteligentnej domácnosti aj centrálnu jednotku Tesla Smart ZigBee Hub. Tá vytvorí spoločnú sieť pre tieto produkty a umožňuje im na seba vzájomne reagovať. Napríklad v prípade, že senzor vlhkosti zaznamená zvýšenú hodnotu, dá cez Tesla Smart ZigBee Hub automaticky vedieť odvlhčovaču vzduchu, ktorý sa spustí.


Kľúčové vlastnosti

  • Energeticky nenáročný senzor
  • Dlhá výdrž batérie
  • Možnosť využívania hlasových povelov
  • Dosah systému je až 50 m

Technická špecifikácia
Napájanie DC 3 V (CR2032 batéria)
Sledovanie stavu batérie Áno
Vysielacia frekvencia 2,4 GHz
Bezdrôtové pripojenie ZigBee 2,4 GHz IEEE 802.15.4
Prevádzková teplota -10 až 55 °C
Aplikácia Tesla Smart pre Google Android a Apple iOS
Rozmery Priemer - 50 x 16 mm

Obsah balenia:

  • Smart Sensor Button
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách