Tesla Smart Sensor úniku vody

Cena s DPH
20,90 €
Cena bez DPH: 17,42 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 448716
Tesla

Tesla Smart Sensor úniku vody [TSL-SEN-WATER]

Inteligentný senzor upozorní v prípade úniku vody

Prasknuté potrubie, zlé tesnenie alebo zabudnutá, pretekajúca vaňa. To všetko môže spôsobiť, že váš domov bude vyzerať skôr ako bazénik. Avšak so senzorom na únik vody Tesla Smart Sensor Water budete v takýchto situáciách môcť včas reagovať a predísť tak tým najväčším škodám. Na zaistenie plnej funkčnosti produktu odporúčame prepojenie s centrálnou jednotkou Tesla Smart ZigBee hub.

O produkte

  • Ani si ho nevšimnete
    Tesla Smart Sensor Water je plne bezdrôtový a energiu tu zaisťuje iba jedna batéria. Vzhľadom na veľmi úsporný energetický režim je výdrž batérie skutočne dlhá. Navyše senzor sám požiada o výmenu v prípade, že dôjde k jej vybitiu. Vďaka skvelému dizajnu a vysokej spoľahlivosti skvele zapadne do každého interiéru a nikdy vás nesklame.

  • Nastavte si ho, ako len chcete
    Senzory Tesla využívajú protokol ZigBee. Tento protokol prepája senzory chytrej domácnosti a umožňuje komunikáciu medzi nimi. Vy sami si potom zvolíte, ako presne budete senzor používať. Na výber je z niekoľkých variabilných režimov, ktoré môžu byť následne upravené podľa rôznych scenárov.

  • Výdrž na jednotku
    Všetky senzory Tesla sú energeticky veľmi nenáročné. Teslá Smart Water si s jednou batériou vystačia až dva roky.

  • Asistenti si s ním rozumejú
    Vďaka Tesla Smart ZigBee Hub spárujete senzor so šikovnou aplikáciou Tesla Smart, ktorá si rozumie s mobilnými operačnými systémami iOS a Android. Aplikáciu potom použijete na všetko nastavenie prístroja. Táto aplikácia si okrem iného rozumie aj s inteligentnými, osobnými asistentmi Google Assistant a Amazon Alexa.

  • So senzormi vám už nič neunikne
    Protokol ZigBee je veľmi stabilný, nemusíte sa tak báť nejakého výpadku alebo zlyhania zo strany prístrojov, ktoré túto technológiu používajú. Senzor na detekciu úniku vody bude vždy pripravený okamžite vás informovať v prípade, že zaznamená potopu.

  • Protokol ZigBee
    Produkt patrí do skupiny, ktorá používa protokol ZigBee pomocou ktorého medzi sebou produkty komunikujú. Pre správne fungovanie týchto produktov je nutné mať súčasťou inteligentnej domácnosti aj centrálnu jednotku Tesla Smart ZigBee Hub. Tá vytvorí spoločnú sieť pre tieto produkty a umožňuje im na seba vzájomne reagovať. Napríklad v prípade, že senzor vlhkosti zaznamená zvýšenú hodnotu, dá cez Tesla Smart ZigBee Hub automaticky vedieť odvlhčovaču vzduchu, ktorý sa spustí.


Kľúčové vlastnosti

  • Energeticky nenáročný senzor
  • Dlhá výdrž batérie
  • Možnosť využívania hlasových povelov
  • Dosah systému je až 50 m

Technická špecifikácia
Napájanie DC 3 V (CR2032 batéria)
Sledovanie stavu batérie Áno
Životnosť batérie 1 a viac rokov (pri použití 20-krát za deň)
Bezdrôtové pripojenie ZigBee 2,4 GHz IEEE 802.15.4
Prevádzková teplota 0 až 55 °C
Aplikácia Tesla Smart pre Google Android a Apple iOS
Rozmery Priemer - 50 x 18 mm

Obsah balenia:

  • Smart Sensor Water
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách