Tesla Smart ZigBee centrálna jednotka

Cena s DPH
31,90 €
Cena bez DPH: 26,58 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 448792
Tesla

Tesla Smart ZigBee centrálna jednotka [TSL-GW-GT01ZG]

Len jedna krabička a množstvo možností! Práve to je ZigBee Smart Hub. Prístroj, ktorý má všetko pod kontrolou a nič mu neunikne. Vďaka nemu sa váš domov premení na inteligentnú domácnosť budúcnosti.

O produkte

  • Technológia ZigBee
    ZigBee umožňuje vzájomnú komunikáciu medzi prvkami inteligentnej domácnosti, ktoré protokol ZigBee používajú. Vďaka tomu stávajú ešte viac sebestačnými. Je veľmi bezpečný a stabilný. Tým pádom sa naň môžete pokojne spoľahnúť. Protokol ZigBee vytvorí sieť, a práve ZigBee Smart Hub sa v nej stane akousi základňou pre všetky ostatné prístroje, ktoré podporujú protokol ZigBee.
  • Veľký dosah a pokrytie
    Produkty, ktoré používajú protokol ZigBee sú vybavené dosahom až 50 m. Každý produkt chytrej domácnosti, ktorý ZigBee tiež používa, navyše rozširuje pokrytie.
  • Ovládanie šikovnými asistentmi
    Smart ZigBee Hub si skvele rozumie s inteligentnými, osobnými asistentmi Amazon Alexa a Google Assistant. Tí dokážu zareagovať na váš hlasový povel a danú úlohu odovzdať ďalej, samotným spotrebičom. Ovládať produkt je tiež možné vďaka chytrej aplikácii vo vašom smartfóne či tablete. Aplikáciu je možné stiahnuť na zariadenie s operačnými systémami iOS a Android.
  • Jednoduché ovládanie
    S nastavením a ovládaním Tesla Smart ZigBee Hub si nemusíte lámať hlavu. Pomôže vám s tým aplikácia Tesla Smart, ktorú zvládne ovládať aj ten, ktorý sa v moderných technológiách príliš nevyzná. Produkt je dôležitý hlavne pre prístroje, ktoré komunikujú cez protokol ZigBee. Bez neho sa v inteligentnej ZigBee domácnosti nezaobídete.

Technická špecifikácia
Napájanie DC 5V, 1A
Prevádzková teplota -10 až 40 °C
Bezdrôtové pripojenie Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n, ZigBee IEEE 802.15.5
Zdroj napájania 5 V/1 A - micro USB
Aplikácia Tesla Smart pre Google Android a Apple iOS
Rozmery 64,7 x 64,7 x 11,6 mm
Hmotnosť 108 g

Obsah predajného balenia

  • Centrálna jednotka Smart ZigBee Hub
  • Napájací kábel a adaptér
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách