The Dark Pictures: The Devil in Me Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA The Dark Pictures: The Devil in Me - PS5The Dark Pictures: The Devil in Me - XBOX ONE
Po dohraní odkúpime naspäť
39,99 €
23,99 €
Cena bez DPH: 19,99 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 447850
BandaiEN dabing

The Dark Pictures: The Devil in Me [PS4]

The Dark Pictures je séria samostatných filmových hororových hier s vetviacim sa príbehom od autorov titulu Until Dawn. Hry sú ľahko prístupné a môžete ich v krátkych herných seansách hrať osamote alebo s priateľmi. The Devil in Me je štvrtou hrou tejto série a zároveň finále prvej sezóny.

O hre

    Skupinu dokumentaristov niekto záhadne telefonicky pozve do „Murder Castle“, novodobej repliky domu sériového vraha HH Holmesa. Takúto príležitosť si nemôžu nechať ujsť, pretože im môže získať toľko potrebný záujem verejnosti.

    Hotel je ideálnou kulisou pre novú epizódu, ale nie je to tak jednoduché, ako sa zdá. Štáb zisťuje, že ich niekto pozoruje a dokonca s nimi manipuluje. V stávke je tak zrazu oveľa viac než len sledovanosť!

    Dokážete prekabátiť zabijaka a dostať von celý štáb? Vo vašom príbehu môžu prežiť alebo zomrieť všetky hrateľné postavy. Prajeme príjemný pobyt.

    Vlastnosti:
    • Murder Hotel vás víta!
      Nič tu nie je, ako sa zdá a vybavenie hotela je na smrť dobré! Preskúmajte každučký kúsok hotela postaveného pre návštevníkov Svetovej výstavy. Pomocníka vám budú robiť nové herné prvky, napríklad inventár postavy, hádanky s nástrojmi a rozšírené možnosti pohybu - beh, skok a šplh.
    • Vašu smrť si naplánoval
      Pokúste sa uniknúť z mučivých pazúrov tejto zvrátenej netvory, čo sa za každú cenu chce stať najnebezpečnejším americkým sériovým vrahom. Prežijete vražedné pasce, ktoré sú výplodom jeho chorobnej mysle?
    • Nehrajte sami!
      Zažite desivé skúšky vernosti - dokážete riskovať vlastný život pre niekoho, na kom vám záleží? Dva kritikou oceňované režimy pre hru viacerých hráčov sú späť: zdieľajte svoj príbeh s kamarátom on-line alebo si odovzdávajte ovládač v off-line režime pre päť hráčov, pretože v množstve je sila.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách