The Dungeon of Naheulbeuk: Amulet of Chaos (Chicken Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA The Dungeon of Naheulbeuk: Amulet of Chaos (Chicken Edition) - PS4The Dungeon of Naheulbeuk: Amulet of Chaos (Chicken Edition) - NSW
39,99 €
38,99 €
Cena bez DPH: 32,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 438924
G2EN dabing

The Dungeon of Naheulbeuk: Amulet of Chaos (Chicken Edition) [PS5]

Ste pripravení ponoriť sa do taktickej RPG, preplnenej šarmom, humorom a bláznivými postavami?! Sú nemotorní, neskúsení a temperamentní, ale....budú musieť znášať vzájomnú spoločnosť, aby získali poklad v podzemí.

O hre

Začalo to ako veľmi populárny audio-komediálny seriál parodujúci hry na hrdinov a hrdinské fantasy príbehy. Príbeh je poprvýkrát dostupný ako videohra.

Hrajte so siedmimi klasickými postavami hrajúcimi role, ktoré si navzájom dopĺňajú svoje schopnosti. Ranger, Lef, Dwarf, Barbarian, Magician, Ogre a Thief! Každý člen tímu má svoj vlastný strom schopností, kde si ich môže počas hry vylepšovať. Vyberte si jedného z troch ďalších spoločníkov, ktorí sa pripoja k tímu pri tomto dobrodružstve.

Adaptívny systém obtiažnosti: od prístupného a zábavného režimu príbehu so zjednodušeným bojom až po režim "nočnej mory", kde Vás najmenšie taktické chyby odsúdia na zánik!

Rozsiahly beštiár (viac ako 100 nepriateľov), ktorý Vás núti pri každom boji premýšľať taktickejšie. Epické bitky s bossmi, v ktorých budte musieť zhromaždiť všetku svoju silu a šikovnosť, aby ste zvíťazili.

Trailer




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách