The Elder Scrolls 3: Morrowind (Game of the Year Edition) [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
14,99 €
Cena bez DPH: 12,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 419589
BethesdaEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

The Elder Scrolls 3: Morrowind (Game of the Year Edition) [Steam] [PC digital]

Edícia obsahuje oba datadisky Bloobmoon a Tribunal.

Morrowind je obrovským bublajúcim kotlom, v ktorom sa bežne budete stretávať s intrigami, korupciou, otvoreným i skrytím rasizmom, náboženským fanatizmom, zločineckými syndikátmi, tajnými spoločnosťami a otrokárstvom a je až neuveriteľné, ako realisticky sa podarilo všetky uvedené aspekty do hry začleniť a simulovať. Na každom hráči je, ako sa k jednotlivým problémom postaví a s kým sa rozhodne spolupracovať alebo bojovať, i keď samotná hlavná dejová línia, ktorá posúva udalosti na Morrowinde ďalej, je celkom lineárna. Morrowind je každopádne prví off-line RPG, ktorú nebudete hrať, ale prežívať vo fantastickom a pritom reálnom a fungujúcom svete. Krom decht berúceho audiovizuálneho spracovania (meniace sa prostredie, rôzna architektúra, dynamická hudba, modely postav a príšery, striedanie dňa i nocí, zmeny počasia, efekty kúziel), hra ponúka veľké množstvo ďalších prvkov, ktoré Vás doslova priklincujú k monitoru. Môžete byť s kýmkoľvek a kdekoľvek a ako dlho budete chcieť.





  • Názov vydavateľa: Bethesda Softworks
  • Názov vývojára Bethesda Softworks
  • Dátum vydania: 29.04.2002
  • Pegi: 12
  • Žáner: RPG

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: Windows ME/98/XP/2000
    Procesor: 500 MHz Intel Pentium III, Celeron, alebo AMD Athlon
    Pamäť: 256 MB RAM
    Grafická karta: 32MB grafická karta kompatibilná s Direct3D
    Pevný disk: 1 GB voľného miesta
    DirectX: Verzia 8.1
    Zvuková karta: Kompatibilná s DirectX 8.1




    Jedná sa o digitálnu verziu hry The Elder Scrolls 3: Morrowind (Game of the Year Edition), kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    © 2003 Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company. The Elder Scrolls, Morrowind, Tribunal, Bloodmoon, TES Construction Set, Arena, Daggerfall, Bethesda Softworks, ZeniMax and their respective logos are registered trademarks or trademarks of ZeniMax Media Inc. Made in U.S.A. All Rights Reserved.


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách