The Elder Scrolls 5: Skyrim (Anniversary Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA The Elder Scrolls 5: Skyrim (Anniversary Edition) - PS4
39,99 €
33,99 €
Cena bez DPH: 28,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 438326
BethesdaEN dabing

The Elder Scrolls 5: Skyrim (Anniversary Edition) [XBOX ONE]

Hra The Elder Scrolls V: Skyrim, ktorá získala viac ako 200 ocenení Hra roka, oslavuje 10 rokov dobrodružstva v ohromujúcich detailoch. Anniversary Edition v sebe má obsah v hodnote desiatich rokov: kritikmi oceňovanú základnú hru a prídavky, plus už existujúci a nový obsah z Creation Clubu vrátane úloh, dungeonov, bossov, zbraní, kúziel a ďalšieho. Súčasťou je aj bezplatný upgrade na konzoly PlayStation 5 a Xbox Series X!

Ríša Tamriel je v ohrození

Najvyšší kráľ Skyrimu bol zavraždený. Aliancia chce získať trón pre seba. Uprostred tohto konfliktu je prebudené nebezpečné staroveké zlo. Draky, dlhé stratené vo svete Elder Scrolls, sa vrátili na Tamriel. Budúcnosť Skyrimu a ríše visí na vlásku. Ríša čaká na drakozrodeného. Hrdinu, ktorý sa narodil so silou hlasu, ktorý ako jediný dokáže drakov zastaviť.

Sloboda voľby

Skyrim prináša otvorený fantasy svet. Hra posúva hrateľnosť a technológie virtuálneho sveta do nových výšin. Hrajte za akýkoľvek typ postavy, aký si len dokážete predstaviť. Rovnako tak môžete robiť čo chcete. Legendárna sloboda voľby a dobrodružstvá zo sveta The Elder Scrolls nikdy neboli tak jedinečné.

Bojujte s drakmi

Vyberte si zo stovky zbraní, kúziel a schopností. Nový systém postavy umožňuje hrať, ako len chcete. Vaše schopnosti sa zlepšujú podľa toho, čo robíte. Bojujte s prastarými drakmi, akých ste ešte nikdy nevideli. Ako Dragonborn odhaľte ich tajomstvá a získajte ich silu iba pre seba.

Anniversary Edition obsahuje:



Trailer




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách