The Golf Club 2 [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
9,99 €
Cena bez DPH: 8,33 €
 
Kód produktu: 413531
BigBenEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

The Golf Club 2 [Steam] [PC digital]

Získajte slávu a bohatstvo v najväčšej a najdynamickejšej golfovej hre, ktorá bola kedy vytvorená. Pridajte sa do online spoločností s priateľmi, zúčastnite sa turnajov a zarábajte peniaze, aby ste sa mohli dostať na najvyššiu priečku v hodnotení herných golfových hráčov.



Golfový klub 2 ponúka dynamický režim kariéry pre jedného hráča, nekonečné hodiny interaktívneho golfu s on-line oponentmi, špičkové mechaniky odpalu a množstvo nových, sviežich prostredí ,ktoré vytvárajú nezabudnuteľný golfový zážitok.



  • Staňte sa profesionálom v režime kariéry.
  • Dostaňte svoju spoločnosť na vrchol. Vytvorte alebo pripojte sa k viacerým online spoločenstvám a vyzývajte ostatné kluby v turnaji, aby ste zarobili peniaze.
  • Zahrajte si na vyse 100 000 kurzoch generovaných používateľmi (od The Golf Club a The Golf Club 2), aby ste si vyskúšali a vylepšili svoje zručnosti a navyše môžete súťažiť v hlavných turnajoch, či už sólo alebo s vašou golfovou spoločnosťou.
  • Postavte si akékoľvek golfové ihrisko, ktoré si dokážete predstaviť s najväčšou zbierkou rekvizít, náradia, vodných prvkov, mostov, vozidiel.





    Jedná sa o digitálnu verziu hry The Golf Club 2, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách