The King of Fighters 15 (Omega Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA The King of Fighters 15 (Omega Edition) - PS5The King of Fighters 15 (Omega Edition) - Xbox Series X|S
69,99 €
38,99 €
Cena bez DPH: 32,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 438842
SNKEN dabing

The King of Fighters 15 (Omega Edition) [PS4]

Sága THE KING OF FIGHTERS pokračuje cez THE KING OF FIGHTERS XV a vy sa môžete stať jej súčasťou. Zúčastnite sa príbehu plného zaujímavých postáv a napínavých situácií. Tie vás vtiahnu do deja, ktorý sa začal už v roku 1994.

O hre



Príbeh
Na najväčšom turnaji bojových umení na svete to zvládnu len tí najtvrdší bojovníci. Hoci záhadná bytosť s názvom Verse zničila arénu KOF, jej hrozba bola potlačená vďaka odvážnemu úsiliu víťazných vyzývateľov. Od uzavretia tohto búrlivého turnaja uplynul čas a začína sa ďalší KOF podporovaný novým sponzorom.

Medzitým Chizuru Kagura cíti, že niečo zasahuje do Orochiho pečate, inak známej ako Gaiina vôľa. Spojí sa s Kyo Kusanagi a Iori Yagami, aby sa pripojili ku KOF a zistili, čo je vo veci. Uprostred týchto nespočetných motívov sa do boja zapojili aj bojovníci vzkriesení po Verseovej porážke. Opäť je na obzore búrka...

Zvoľte si svojho obľúbenca
Ujmite sa v THE KING OF FIGHTERS XV Xbox Series X niektorého z tridsaťdeväť hrateľných šampiónov. Zahrajte sa na klasických hrdinov, zločincov aj postavy znovu privedené k životu. A predovšetkým si nezabudnite vyskúšať nováčikov meniacich pravidlá hry.

Bojujte s kým chcete
Stretnite sa s nepriateľmi v rámci príbehovej kampane, alebo rovno skočte do multiplayera. Ten pred vás postaví obdobne zdatných hráčov, s ktorými máte možnosť zmerať schopnosti a predovšetkým im ukázať, kto je tu pánom.

Limited Edition obsahuje:

  • Základná hra The King of Fighters XV
  • Obsahové rozšírenie KOF XV DLC Characters Team 1
  • Obsahové rozšírenie KOF XV DLC Characters Team 2

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách