The Last of Us: Remastered CZ PS4

Po dohraní odkúpime naspäť
19,99 €
17,99 €
Cena bez DPH: 14,99 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 231124
PlayStationCZ titulky
 
Chceš ušetriť 8 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 9,99 €

The Last of Us: Remastered CZ [PS4]

Populácia bola zdecimovaná. Vláda Spojených štátov sa dávno zrútila. Dvadsať rokov po vypuknutí epidémie si príroda pomaly berie späť opustené mestá. Potulujúce sa bandy tých, ktorí prežili, sa navzájom zabíjajú pre jedlo, zbrane, alebo čokoľvek iné.

Joel, nemilostný preživší s takmer žiadnymi morálnymi zásadami, žije v jednej z posledných zostávajúcich zón karantény. Tieto stenami obohnané, drsné mesta sú pod kontrolou toho, čo zostalo z armády. Napriek prísnemu stannému právu pôsobí Joel na čiernom trhu mesta, pašujúc kontraband za tú správnu cenu.

Umierajúci priateľ požiada Joela, aby sa postaral o Ellie, štrnásťročné dievča s mimoriadnou odvahou. Čo začína ako jednoduchá práca sprevádzať Ellie do inej karanténnej zóny, sa čoskoro premení na dobrodružstvo, ktoré navždy zmení Joela i Ellie.

Na svojej ceste post-pandemickými Spojenými štátmi stretávajú Joel a Ellie rôzne frakcie preživších, z ktorých si každá našla jedinečný spôsob, ako sa vysporiadať s infikovanými ľuďmi, nedostatkom zásob a hrozbou ďalších preživších. Vo svojom úsilí sa musia Joel a Ellie naučiť dôverovať si navzájom a spolupracovať, aby dokázali prežiť realitu tohto nového sveta.

Hra The Last of Us je vo svojom jadre o pute, ktoré sa tvorí medzi Joelom a Ellie. Je to príbeh o láske, vernosti a vykúpení.



  • Staňte sa lovcom i loveným v brutálnom post-pandemickom svete. Hrajte ako Joel, nemilosrdný preživší a Ellie, statočné mladé dospievajúce dievča, ktorí spolupracujú, aby dokázali prežiť nebezpečnú výpravu naprieč post-pandemickými Spojenými štátmi.
  • Intenzívny príbeh predstavuje zvučné postavy, ktoré Vás vezmú na bohatú, emocionálnu cestu vďaka cenami ovenčenej filmovej výprave.
  • Preskúmajte zdecimovanú, zarastenú Ameriku, ktorú si berie späť príroda, so zvyškami ľudskej civilizácie v konfrontácii s krásnym, sviežim prostredím, ktoré prináša realistická a ohromujúca grafika.
  • Naplánujte ako prežiť stretnutia s nepriateľmi, nakoľko sa systém umelej inteligencie Balance of Power AI neustále prispôsobuje, či už má navrch Joel, alebo jeho nepriatelia. Rýchlo manévrujte aby ste prežili, pretože nepriatelia menia svoje správanie na základe toho, akú zbraň Joel drží, koľko z nich je ešte nažive a či sa Vám ich podarilo prekvapiť.
  • Naučte sa, ako prežiť deň za dňom. Hľadajte životne dôležité zdroje, vyrábaje si zbrane z predmetov, ktoré nájdete v prostredí a bojujte s ostatnými preživšími o obmedzené zásoby a munície.



    Remastered verzia obsahuje navyše:

  • Rozšírenie singleplayer kampane "Left Behind"
  • Balíček máp pre režim multiplayer "Abandoned Territories"
  • Balíček do hry "Reclaimed Territories"







  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    CZ titulkyEN dabing

    The Last of Us: Remastered CZ - PS4 - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základe 9 hodnotení.
    100%
    zákazníkov odporúča
    Zobraziť recenzie
    5 star
    9 x
    4 star
    0 x
    3 star
    0 x
    2 star
    0 x
    1 star
    0 x
    5,0 / 5
    starstarstarstarstar
    Hodnotilo 9 zákazníkov
    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách