The Riftbreaker Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA The Riftbreaker - PS5
Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
25,99 €
Cena bez DPH: 21,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 434144
MaximumEN dabing

The Riftbreaker [Xbox Series X|S]

Ako kapitán Ashley S. Nowak, „Riftbreaker“, vstupujete do jednosmerného portálu do Galatea 37, vzdialenej planéty v ďalekých končinách Mliečnej dráhy. Vaším cieľom je vybudovať a vyvinúť základňu, ktorá umožní cestovanie na Zem a zo Zeme za účelom ďalšej kolonizácie. Ashleyho Mecha-Suit, ktorý nazýva „Mr. Riggs ”odoláva najdrsnejším podmienkam prostredia a má celý rad zariadení na stavbu základní, ťažbu zdrojov, zber vzoriek a samozrejme - boj. Je tiež schopný cestovať cez trhliny, ktoré spájajú priestor na veľké vzdialenosti.

Base building:

Vašou úlohou je skonštruovať obojsmernú trhlinu spojenú so Zemou. Bude to veľmi komplexný podnik, ktorý bude vyžadovať obrovské množstvo energie. Jednoduché slnečné kolektory a niekoľko ton ocele stačiť nebudú. Na dokončenie tejto misie budete musieť vybudovať zložitý reťaz baní, rafinérií, elektrární a výskumných zariadení.

Vysvetlenie:

Galatea 37 je neznáma planéta v páse Sycorax v galaxii Mliečna dráha. Diaľkové prieskumy zistili, že je obývateľný a vhodný na kolonizáciu. Planéta je plná vzácnych minerálov a látok, ktoré nájdete po celom svete. Rôzne biomy vás prekvapia neznámou faunou a flórou, ako aj drsnými poveternostnými podmienkami. Postavte miestne základne v lokalitách bohatých na zdroje, aby ste mohli požadované zdroje prepravovať pomocou technológie trhlín.

Obrana:

Vaša prítomnosť na tejto planéte neostane bez povšimnutia! Keď budujete svoje odvetvie a narúšate prirodzený poriadok, planéta vás začne chápať ako hrozbu. Vybudujte si obranu. Postavte múry, bariéry a obranné veže, pretože útoky budú každým dňom silnejšie. Budete čeliť tisícom nepriateľských tvorov, ktorí sa pokúšajú eliminovať vašu prítomnosť.

Hack, slash, shoot:

Pán Riggs môže byť vybavený silnými zbraňami a schopnosťami, ktoré vám umožnia zmocniť sa tej najväčšej šelmy. Pri skúmaní planéty budete musieť byť pripravení čeliť mnohým nepriateľským mimozemským tvorom.

Získajte vzorky a podobné umelecké hovory:

Vypadnuté šelmy zhodia cenné vzorky výskumu a vzácne zdroje. Využite všetko, čo môžete zhromaždiť, na výskum a výrobu nových technológií, budov, zbraní a vybavenia. Môžete tiež preskúmať terén pomocou senzorov a vykopať poklad ukrytý pod zemou.

Výskum:

Využite svoje zozbierané vzorky na výskum nových technológií, ktoré vám pomôžu vybudovať základňu, zlepšiť vašu obranu, vyvinúť nové plány pre váš Mecha-Suit alebo zlepšiť existujúce technológie..

Craft:

Mr. Riggs je plne prispôsobiteľný a aktualizovateľný. Použite plány, ktoré ste skúmali, na výrobu nových dielov a zbraní. Použitie lepších materiálov v procese výroby bude mať za následok prevodovku so zlepšenými vlastnosťami. Každý vyrobený predmet má jedinečné vlastnosti.




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách