The Sims 4: Hurá na vysokú CZ [Origin]

digitálna distribúcia
29,99 €
25,99 €
Cena bez DPH: 21,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 414746
ElectronicCZ titulky

The Sims 4: Hurá na vysokú CZ [Origin] [PC digital]

Ponorte sa do učebníc a ukážte, ako radi chodíte do školy! Začnite sa učiť a ukážte svojho školského ducha v rozšírení The Sims 4 Hurá na vysokú. Simíci nastúpia na univerzitu, kde si užijú štúdium aj mimoškolské aktivity.

Choďte na predmety, ktoré Simíkom dopomôžu k úspechu v inžinierskej, vzdelávacej alebo právnej kariére. Objavte robotiku a ping-pong alebo urobte neplechu a vystreľte si z konkurenčnej školy. Poctivo sa učte, spite ako dlho chcete a dajte high five školskému maskotovi - hlavne sa snažte mať dobré známky!

Bývajte na internáte alebo priváte, preskúmajte Britechester na bicykli, zájdite do študentského klubu alebo sa učte v knižnici. Užívajte si radostí študentského života pri školských udalostiach a oblečte Simíkov do školských farieb, aby ukázali, že sú hrdí na svoju školu.

Simíci nastúpia na univerzitu a vyberú si predmety, ktoré ich zaujímajú: biológiu, informatiku, históriu, umenie, alebo aj zlodušstvo. Choďte na prednášky alebo pracujte na seminárnych prácach a prezentáciách - čím viac sa toho váš Simík naučí, tým úspešnejší bude v kariérach, ako sú vzdelávanie, práva a inžinierstvo. Na tom, či váš Simík bude chodiť na hodiny, alebo sa radšej flákať, naozaj záleží, takže sa nezaobídete bez plánovania času.

Je len na vašich Simíkoch, ako sa ku vysokoškolskému životu postavia. Celé noci sa môžu učiť a robiť úlohy, alebo to brať s pohodou a spať, čo hrdlo ráči. Môžu hrať džúspong, žonglovať s futbalovou loptou alebo tráviť čas s kamarátmi, pauzy od učenia neboli nikdy tak zábavné! Simíci sa taktiež môžu stať členmi školských organizácii, ktoré sa zaoberajú robotikou, debatovaním alebo umením, alebo sa môžu pridať k tajomnému spolku. Behom štúdii sa v Simíkoch prejaví to najlepšie a zistia, čím by sa mali stať.

Zariaďte svojmu Simíkovi útulnú izbu na internáte pomocou dekorácii, ktoré odrážajú jeho osobnosť. Zožeňte mu nové predmety, ako sú plagáty a mini chladnička. Potom jeho štýl ľubovoľne rozvíjajte - kľudne mu zožeňte tepláky, aké nosia študenti, ktorí vždycky chodia na prednášky neskoro, alebo ho oblečte do najlepších nohavíc. Máte veľa spôsobov, ako ukázať školského ducha alebo urobiť dojem na spolužiakov.



Datadisk vyžaduje plnú verziu hry The Sims 4 CZ!


Jedná sa o digitálnu verziu hry The Sims 4: Hurá na vysokú CZ, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.

TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
CZ titulkyEN dabingDE titulkyPL titulky

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách