The Sims 4 [PS4] - BAZÁR (použitý tovar)

Po dohraní odkúpime naspäť
Cena s DPH
14,99 €
Osobitný režim 0% DPH
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 378637
Electronic

The Sims 4 [PS4] - BAZÁR (použitý tovar)

  • hra je z výkupu a je 100% funkčná a odskúšaná
  • obal bez poškodenia, médium bez škrabancov
  • zmluvná záruka 12 mesiacov

Popis nového produktu:

Hra The Sims 4 je dlho a netrpezlivo očakávaným simulátorom života, v ktorom sa môžete s existenciou herných postáv pohrať ako nikdy predtým. Ovládejte dokonalejších Simíkov s jedinečným vzhľadom, povahou i prejavmi emócií. Posuňte výsledky svojej tvorivosti na novú úroveň a vytvárajte Simíkov pomocou prepracovaného nového nástroja Create a Sim. Budujte nádherné obydlia v dotykovom režime Build Mode, ktorý pracuje s celými miestnosťami. Prehliadnite si nový obsah v Galérii The Sims 4, pridajte si ho do hry, alebo sa podeľte o vlastné výtvory. Ovládnite myseľ, telo a srdce svojich Simíkov a objavte nové herné možnosti v štvrtiach, kde to žije a kde sa napĺňajú Vaše príbehy.

  • V hre The Sims 4 si môžete vytvárať Simíkov s jedinečným vzhľadom, povahou a prejavmi emócií. Upravte si ich vzhľad, módny štýl, osobnosť, schopnosti, kariéru i štýl chôdze.
  • Úplne po prvýkrát môžu Simíci pociťovať emócie a tiež ich vyjadrovať. Skutky Vás, či iných Simíkov, udalosti, alebo predmety v hre môžu spôsobiť, že budú prechádzať najrôznejšími emocionálnymi stavmi. Emócie Vám ponúkajú viac variant riešení a príležitostí vytvoriť si herné situácie s množstvom možností. Bavte sa tým, ako sa Vaši Simíci správajú k ostatným a prejavujú svoju osobnosť v spoločnosti.
  • Utvárajte myseľ, telo i srdce svojich Simíkov a prežívajte s nimi v hre The Sims 4 dosiaľ nepoznané príbehy.
  • Nástroj Create a Sim a režim Build Mode sú omnoho prepracovanejšie, jednoduchšie ovládateľné a práca s nimi je zábavnejšia. Simíkov môžete modelovať jednoduchým dotykom. Jednoducho si postavte príbytok snov v úplne novom režime Build Mode, ktorý pracuje s jednotlivými miestnosťami.
  • Užívajte si nové herné príležitosti, ktoré si môžete vyskúšať v neustále sa meniacich štvrtiach plných života. Na krásnych parcelách mnohých rôznych typov môžete postaviť Simíkom domov a skúšať celý rad ďalších vecí. Rozšírte si okruh priateľov, porozprávajte sa so susedmi a vyrazte do niektorého z mestských parkov, alebo miest na trávenie voľného času.
  • Za účasť na akciách, nájdenie zberateľských predmetov a dosiahnuté úspechy si sprístupníte nové predmety, oblečenie i vlastnosti.
  • Prehliadnite si nový obsah v Galérii The Sims 4, pridajte si ho do hry, alebo sa podeľte o vlastné výtvory. Nechajte sa inšpirovať bohatou ponukou výtvorov z dielne komunity hráčov The Sims, vďaka ktorým Vám hra prinesie nové zážitky.


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách