The Sims 4: Rodinný život CZ PC

39,99 €
34,99 €
Cena bez DPH: 29,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 458220
ElectronicCZ titulky

The Sims 4: Rodinný život CZ [PC CIAB]

Herné rozšírenie vyžaduje voľne stiahnuteľnú zakladnú hru The Sims 4!

Balenie neobsahuje pevné médium a vyžaduje pripojenie ku sieti internet, kde si stiahnete hru pomocou kódu, ktorý je súčasťou balenia.


O hre

Posilňujte rodinné putá, hľadajte si kamarátov aj nepriateľov a objavte skutočné osobnosti svojich Simíkov v rozšírení The Sims 4 Rodinný život! Spôsoby, ktorými Simíkovia nadväzujú vzťahy so svojim okolím – od rodinných príslušníkov až po Simíkov, ktorých vôbec nepoznajú - sa vyvíja. Simíkov a ich vzťahy budú utvárať nielen plánované udalosti, ako sú prespanie u kamarátov, ale tiež nečakané míľniky, ako je napríklad kríza stredného veku.




Kľúčové vlastnosti

  • TRVALÝ VPLYV
    Kľúčové rozhodnutia a dôležité míľniky môžu prispieť k utváraniu osobnosti vašich Simíkov. Sprístupnite a zmeňte svojim Simíkom vlastnosti a nechajte ich vysporiadať sa s krízami stredného veku, reagujte na žiadosti rodinných príslušníkov o nasťahovaní a riešte aj ďalšie situácie. Sebaobjavovanie je celoživotná cesta.

  • SOCIÁLNA DYNAMIKA
    Niekedy si Simíci jednoducho sadnú. Keď sa váš Simík stretne s niekým na večierku, môže si s ním jednoducho začať ľahko rozumieť alebo môžu byť už od prírody nekompatibilní. Vaši Simíkovia teraz majú preferencie, ktoré rozhodnú o tom, s ktorými Simíkmi budú spoločensky kompatibilní a z ktorých Simíkov sa pravdepodobne stanú ich nepriatelia.

  • RODINNÉ PUTÁ
    Väzby medzi príbuznými Simíkov sú dôležité a komplexné. Keď Simíkovia prežívajú spoločný život, nájdu veľa príležitostí ku konfliktom aj jednote, čo ovplyvní rodinnú dynamiku a simíkovské vzťahy v rámci rodiny.

  • IDEÁLNE PRE RODINY
    Obec San Sequoia, nachádzajúca sa pri morskom zálive, bývala rybárskou dedinou, ktorá sa rozrástla na rušné mesto. Nájdete v ňom tiché predmestia, živé rekreačné centrum, komunitu, ktorá veľmi drží pri sebe, a dokonca aj vplyvnú miestnu rodinu Roblessovcov.


Trailer



Balenie neobsahuje pevné médium a vyžaduje pripojenie ku sieti internet, kde si stiahnete hru pomocou kódu, ktorý je súčasťou balenia.


TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
CZ titulkyEN dabing

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách