The Sims 4: Spoločná zábava CZ [Origin]

digitálna distribúcia
29,99 €
24,99 €
Cena bez DPH: 20,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 414732
ElectronicCZ titulky

The Sims 4: Spoločná zábava CZ [Origin] [PC digital]

Vitajte v nádhernom Windenburgu s krásnymi objektami na objavovanie, ako sú napríklad rozľahlé bludiská zo živých plotov v zámockej záhrade, lákavé jazierka pri útese a záhadné starodávne rozvaliny. Na rušných miestach si môžete v kaviarni dať lahodné espreso, porozprávať sa s objektom svojho záujmu v bare, alebo pretancovať noc na diskotéke. Spoločne s ďalšími Simíkmi sa môžete baviť pri zaujímavých skupinových aktivitách, ako sú napríklad futbalový zápas, polnočná vatra, alebo supertajná tanečná párty. Môžete tiež vstúpiť do rôznych klubov s charakteristickou skladbou členov a štýlom, kde stretnete nových Simíkov a poriadne to rozbalíte. V rozšírení The Sims 4: Spoločná zábava je vždy skvelý dôvod stretnúť sa.



  • Spoznajte nový nádherný svet Windenburg! Navštívte jeho oblasti s krásnými scenériami, okúzlujúcu vidiecku krajinu, rušné námestia, ultramodernú obchodnú štvrť a exkluzívny súkromný ostrov.
  • Je tu množstvo nových miest, kde sa môžu Simíci schádzať! Užite si úžasné popoludnie pri pozorovaní Simíkov z terasy kaviarne, zajdite si dať niečo na pitie do baru, pretancujte noc v suterénnej diskotéke, straťte sa v bludisku zo živých plotov v zámocké zahrade, osviežte sa v lákavých jazierkach pri útese, alebo sa pustite do pátrania po záhadách starobylých rozvalín.
  • Začnite žiť naplno a zoznámte sa s novými Simíkmi v rôznych kluboch, do ktorých môžete vstúpiť. Každý sa zaoberá niečim iným, má špecifický stýl fungovania a vyskytujú sa tu rozličné povahy. Vo svojom obľúbenom klube môžete tráviť čas kľudne a baviť sa s ostatnými, alebo vymyslieť nejaké šibalstvo a rozpútať malú drámu. Môžete sa tiež stretávať s ľuďmi z iných klubov a sledovať, aké zaujímavé zápletky to prinesie. Nemôžete nájsť ten pravý klub pre seba? Založte si vlastný a hrajte tak, ako sami chcete. Hrou v rôznych kluboch si sprístupníte jedinečné odmeny.
  • Vaše párty dostanú šmrnc s novými diskžokejmi a tanečnými schopnosťami. Vyhecujte účastníkov párty perfektným mixom na DJskom pulte, vlietnite na tanečný parket a predveďte svoje nové tanečné kreácie.
  • Zaflirtujte s pekným baristom, alebo baristkou, dajte si lahodné espreso a vychutnajte si príjemné účinky kofeínu v útulnej kaviarni. Alebo zajdite do miestneho baru a vyzvite dalších Simíkov k napínavému zápasu vo futbale.
  • Párty môžete usporiadať kedykoľvek a kdekoľvek! Vyrazte na zrúcaninu, alebo na ktorékoľvek Vaše obľúbené miesto na večierky. Aby sa párty poriadne rozbehla, zapojte najskôr DJský pult, následným zapálením vatry zaistíte skutočne horúcu atmosféru, aby ste sa nakonec mohli vytratiť na romantickú prechádzku medzi stromami so Simíkom, alebo Siminkou odvedľa.



    Datadisk vyžaduje plnú verziu hry The Sims 4 CZ!


    Jedná sa o digitálnu verziu hry The Sims 4: Spoločná zábava CZ, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    CZ titulkyEN dabingDE titulkyPL titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách