The Sims 4 Život na horách CZ [Origin]

digitálna distribúcia
29,99 €
22,99 €
Cena bez DPH: 19,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 414709
ElectronicCZ titulky

The Sims 4 Život na horách CZ [Origin] [PC digital]

Nachystajte sa na adrenalínové zimné športy, odpočinok v prírodných horúcich prameňoch a navrhnite si vlastné bývanie inšpirované Japonskom v rozšírení The Sims ™ 4 Život na horách! Objavte nové spôsoby, ako sa vydať za dobrodružstvom - vyzvite svojich Simíkov, aby vyšplhali na samý vrchol a vytvorili si pevné priateľstvo s ostatnými vo svete hory Komorebi. Máme tu sánkovanie, snowboarding aj posedenie s horúcim kotlíkom pri stole. Pre každý životný štýl sa tu nájde niečo.



  • Vychutnajte si adrenalín: Preverte zručnosti a odolnosť svojich Simíkov aktivitami na svahu! Nasaďte na zjazdovke lyže, nahoďte snowboard a poriadne to rozbehnite alebo sa spolu s ďalšími Simíkmi pritúľte na sánkach. Preferujete pohyb v opačnom smere? naučte Simíkov horolezectvo a nechajte ich vydať sa na výpravu na samotný vrchol hory. Takáto expedície vyžaduje odvahu a môže byť dokonca aj nebezpečná.
  • Hľadajte pokoj: Nechajte obavy svojich Simíkov odplávať preč v prírodných horúcich prameňoch a potom sa hoďte do pohody s horúcim kotlíkom pri stole alebo sa sbližujte na túrach skrz bambusové lesy a zasneženú krajinu. Hľadajte pokoj na pohodových prechádzkach a počúvajte pokojnú hudbu, aby ste ovládli svoje emócie a objavili vnútorný pokoj.
  • Zariaďte si bývanie: Či už preferujete tradičné zdobenie alebo moderný štýl Japonskom inšpirovaného nábytku, svoj domov si môžete ozdobiť dverami, oknami i stenami sodžu, podložkami tatami a ďalšími dizajnovámi prvkami, ktoré vám obohatia život. Vyzujte si topánky, vychutnávajte žiaru papierových lampášov a vybudujte vlastnú kamennú záhradu pred domom!
  • Definujte vlastná životná štál: Sprístupnite si nové efekty osobnosti a vzťahov vďaka novému systému vzťahov a mienky. Životný štýl sa prejaví na základe toho, ako Simíkovia žijú a aké zvyky si pestujú, a následne ovplyvňujú ich správanie. Podobne funguje aj mienka, ktorú si Simíkovia vytvárajú na základe spoločných zážitkov a ovplyvňujú ich vzájomné vzťahy a spoločenské interakcie.





    Jedná sa o digitálnu verziu hry The Sims 4 Život na horách CZ, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    CZ titulkyEN dabingDE titulkyPL titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách