The Tomb Raider Trilogy PS3

Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
19,99 €
Cena bez DPH: 16,66 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 40520
EidosEN dabing

The Tomb Raider Trilogy [PS3]

Balenie obsahuje hry Lara Croft Tomb Raider: Legend, Lara Croft Tomb Raider: Anniversary remastrované v HD kvalite a Tomb Raider: Underworld.



Lara Croft Tomb Raider: Legend
Archeologička Lara Croft je späť a v tej najlepšej forme za celú svoju kariéru. Tentokrát je cieľom jej dobrodružstva starý anglický artefakt, v získaní ktorého jej bráni celá rada nepriateľov vrátane jedného nepriateľa, ktorého dlho považovala za mŕtveho.

Všetky miesta v hre sú navyše vďaka využitiu reálnej fyziky interaktívne, čo umožňuje nachádzať vlastné riešenie celej rady problémov. Okrem akrobatickej akcie sa dočkáte aj adrenalínových prestreliek, užijete si aj dopravné prostriedky a riešenia jednoduchých hádaniek.



  • Lara po rokoch znovu ožila, a to najmä vďaka zvýšenému počtu polygónov, novým animáciám a aj vďaka upraveným telesným proporciám.
  • Lara sa znovu vracia do starobylých hrobiek po celom svete, kde na ňu čaká odhalenie rady tajomstiev.
  • Vďaka prepracovanému systému ovládania je manipulácia s Larou úplne intuitívnou a ľahko zvládnuteľnou.
  • Nový systém dynamickej animácie kladie dôraz na neustály nadväzujúci pohyb všetkých postáv, s Larou na prvom mieste. Vďaka tomu môže Lara plynule prechádzať z jedného pohybu do druhého a s ľahkosťou tak prekonávať radu po sebe nasledujúcich prekážok.
  • Široká ponuka exotických miest vrátane hrobiek, zasnežených plání, nebezpečnej džungle, starých ruín a ďalších hrozných miest.



    Lara Croft Tomb Raider: Anniversary
    Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že sa jedná o kópiu prvého dielu Tomb Raider série z roku 1996. Ide ale skôr o nový titul, ktorý sa nechal originálom len inšpirovať.

    Hra je postavená na engine použitom v hre Lara Croft Tomb Raider: Legend a nasledovať v nej môžete osudy Lary Croft, ktorá je najatá mocným syndikátom, aby preň získala artefakt známy ako Scion. Časom však Lara zistí, že si z nej urobil syndikát bábku, ktorý má zohrať úlohu v ďaleko väčšom pláne. Lara však vezme situáciu do svojich vlastných rúk, čo ju dovedie až k rozlúšteniu záhady stojacej za tajomným artefaktom Scion.

    Opäť dostanete možnosť pozrieť sa do známych, ale rozšírených miest z pôvodnej hry, medzi ktorými nechýba Peru, Grécko, Egypt a ďalšie. Jednotlivé úrovne však boli upravené tak, aby sa dali prechádzať niekoľkými spôsobmi. Nájdete v nich navyše nové hádanky, môžete používať nové doplnky a využívať i rozšírené akrobatické schopnosti hlavnej hrdinky. Na druhej strane na Vás čakajú i ďaleko chytrejší nepriatelia vrátane krokodílov, vlkov, medveďov a nechýba ani T-Rex.



    Tomb Raider: Underworld
    Ďalší prírastok do kolekcie dobrodružstiev slečny Lary Croft, ktorý je dejovo zasadený za udalosťami siedmeho dielu s podtitulom Legend. Príbeh sa točí okolo starého mayského kalendára a v jeho rámci sa pozriete predovšetkým do Mexika.

    Tešiť sa môžete na džungľu plnú jaguárov a pytliakov, ktorí spolu rozhodne nebudú spolčení proti Vám. Postupom hry prejdete od slnečných priestorov cez prostredie plného dažďa až po tajomné a tmavé kobky. Nebojte sa však, že budete niekde zbytočne blúdiť, pretože po Lare zostanú napr. v bahne otlačky.



  • Väčšia interaktivita s prostredím.
  • Dynamický systém počasia.
  • Prirodzený pohyb pomocou technológie Motion Capture.
  • Hlas Lare opäť prepožičala britská herečka Keeley Hawes.
  • Možnosť využitia obyčajných objektov ako zbraní.
  • Zbieranie zbraní po padlých nepriateľoch.


  • The Tomb Raider Trilogy - PS3 - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základe 2 hodnotení.
    100%
    zákazníkov odporúča
    Zobraziť recenzie
    5 star
    2 x
    4 star
    0 x
    3 star
    0 x
    2 star
    0 x
    1 star
    0 x
    5,0 / 5
    starstarstarstarstar
    Hodnotili 2 zákazníci
    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách