Them’s Fightin’ Herds (Deluxe Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Them’s Fightin’ Herds (Deluxe Edition) - PS4Them’s Fightin’ Herds (Deluxe Edition) - PS5Them’s Fightin’ Herds (Deluxe Edition) - Xbox Series X|S
39,99 €
14,99 €
Cena bez DPH: 12,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 450930
ModusEN dabing

Them’s Fightin’ Herds (Deluxe Edition) [NSW]

Roztomilé zvieratká… bojujúce na život a na smrť!


Deluxe Edition obsahuje:

  • Them’s Fightin’ Herds plnú hru
  • Season Pass, ktorý prináša štyri ďalšie hrateľné postavy, štyri unikátne arény, exkluzívny balíček farebných paliet (jednu pre každú postavu) a štyri exkluzívne doplnky do pixelových lobby prostredí.
    *Season Pass bude k dispozícii neskôr.

O hre:

Obľúbená 2D bojovka Them's Fightin' Herds konečne prináša roztomilé zvieracie súboje aj na herné konzoly. Spoločne s množstvom jedinečných štvornohých postáv navrhnutých Lauren Faust, uznávanou tvorkyňou animovaných seriálov (ako je napríklad Môj malý Pony: Priateľstvo je magické), ponúka táto obsahovo výdatná bojovka aj unikátne súbojové mechanizmy, nádherné prostredie a dych vyrážajúce animácie. Naučte sa základom pri hraní epizodického príbehového režimu plného napínavých súbojov s bossmi a potom využite svoje nadobudnuté schopnosti v online súbojoch proti hráčom z celého sveta s podporou sieťového kódu zaisťujúceho plynulý herný zážitok bez akéhokoľvek oneskorenia!




Kľúčové vlastnosti

  • Zjednodušené bojovanie:
    Zvádzajte súboje s pomocou štyroch tlačidiel, systému mágie, vylepšeného super útoku a systému zabraňujúceho vykonávaniu nekonečných komb.
  • Príbehový režim:
    Prežite epizodické dobrodružstvo plné objavovania, súbojových výziev, minihier a stretov s bossmi!
  • Lokálna aj online hra viacerých hráčov:
    Bojujte s priateľmi pri sebe doma alebo sa postavte protivníkom z celého sveta s podporou sieťového kódu zaisťujúceho plynulý herný zážitok bez akéhokoľvek oneskorenia.
  • Výučba a tréningové režimy:
    Naučte sa základom počas výukových lekcií a vyskúšajte si rozmanité kombá v špeciálnej tréningovej miestnosti. Otestujte svoje zručnosti v predpripravených kombo-výzvach alebo vytvárajte vlastné výzvy a zdieľajte ich so svojimi priateľmi.
  • Prehrávanie záznamov:
    Nahrajte si súboj a detailne ho zanalyzujte pekne snímku po snímke.
  • Pixelová lobby prostredie:
    Skúmajte pri pohľade zhora lobby prostredie vytvorené v pixelovej grafike a stretávajte sa v nich s ostatnými hráčmi. Upravujte si svojho avatara s pomocou doplnkov nájdených v tajomných Soľných baniach – minihre, v ktorej s ostatnými hráčmi skúmate jaskynný komplex a pri tom čelíte vlnám nepriateľských predátorov… aj jeden druhému!
  • Dynamická hudba:
    Chytľavá hudba pri súbojoch sa mení podľa toho, kto spolu práve bojuje, aby každý súboj pôsobil ako epické stretnutie šampiónov.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách