Thrustmaster F-16C Viper Hotas Add-On Grip

189,99 €
152,99 €
Cena bez DPH: 127,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 410857
Thrustmaster

Thrustmaster F-16C Viper Hotas Add-On Grip [2960848]

Pri príležitosti osláv 10. výročia leteckej riadiacej páky HOTAS Warthog spoločnosť Thrustmaster s hrdosťou predstavuje F-16C Viper HOTAS Add-On Grip: repliku riadiacej páky známeho lietadla F-16C Viper v mierke 1: 1.

F-16C Viper HOTAS Add-On Grip obsahuje celkom 19 akčných tlačidiel, vrátane dvoch 8-smerových klobúkových prepínačov, jedného 4-smerového klobúkového prepínača s tlačidlom, jednej kovovej spúšte, dvoch tlačidiel a dvoch „pinkie“ tlačidiel. Zahŕňa tiež jeden 8-smerový „point of view“ klobúkový prepínač pre vysokú úroveň realizmu.

Od svojho prevedenia v životnej veľkosti až po realistické pocity pri stlačení tlačidiel a používaní iných ovládacích prvkov, F-16C Viper HOTAS Add-On Grip bola špeciálne navrhnutá tak, aby bola podobná riadiacej páke skutočného stíhacieho lietadla F-16C Viper. To patrí vďaka svojej vynikajúcej všestrannosti a prispôsobivosti v rôznych bojových situáciách aj naďalej k najobľúbenejším modelom vzdušných síl po celom svete. Vďaka prirodzenej integrácii do hry Digital Combat Simulator prostredníctvom vyhradeného modulu DCS: F-16C Viper (hra a modul sa predávajú samostatne), F-16C Viper HOTAS Add-On Grip umožňuje používateľom kraľovať oblohe a zároveň poskytovať bezkonkurenčnú pozemnú podporu.

F-16C Viper HOTAS Add-On Grip je kompatibilná s nasledujúcimi základňami pre joysticky Thrustmaster: HOTAS Cougar, HOTAS Warthog a HOTAS Magnetic Base (predávané samostatne).

  • Replika riadiacej páky skutočného lietadla F-16C Viper v životnej veľkosti (mierka 1: 1).
  • 100% kovový dizajn obsahujúci odolné materiály priemyselnej kvality pre autentický pocit a maximálnu životnosť produktu.
  • Celkom 19 akčných tlačidiel a jeden 8-smerový klobúkový prepínač “point of view“.
  • Prirodzená integrácia do hry DCS prostredníctvom vyhradeného modulu DCS: F-16C Viper (hra a modul sa predávajú samostatne) a je kompatibilná so všetkými ostatnými simulačnými hrami.
  • Kompatibilná s tromi základňami pre joysticky v ekosystéme letových simulácií Thrustmaster: HOTAS Cougar*, HOTAS Warthog a HOTAS Magnetic Base (všetky sa predávajú samostatne; *tlačidlo 19 je na HOTAS Cougar neaktívne).

    Replika v mierke 1:1

    Na základe skutočnej riadiacej páky lietadla F-16C Viper je táto replika v skutočnej veľkosti, oficiálne licencovaná americkým letectvom a vyrobená z materiálov vysokej kvality pre maximálnu životnosť produktu. F-16C Viper HOTAS Add-On Grip obsahuje celkom 19 akčných tlačidiel a jeden 8-smerový „point of view“ klobúkový prepínač.

    Neuveriteľne realistický dojem

    Jej 100% kovová štruktúra presne kopíruje pôvodné pocity z manipulácie s leteckou pákou pre úplné ponorenie sa do hry. Tlačidlá a spúšť sú vybavené rovnakou prítlačnou silou ako na skutočnej riadiacej páke F-16C Viper.

    100% prirodzený integrácia do Digital Combat Simulator World

    Vychutnajte si prirodzenú integráciu do Digital Combat Simulator prostredníctvom vyhradeného modulu DCS: F-16C Viper. Využite dokonale prispôsobený letový zážitok, ktorý je neuveriteľne blízko tomu, čo skutoční piloti lietadiel Viper F-16C zažívajú každý deň.

    Kompatibilná so všetkými základňami pre joysticky Thrustmaster

    F-16C Viper HOTAS Add-On Grip je kompatibilná so všetkými základňami pre joysticky Thrustmaster: HOTAS Cougar, HOTAS Warthog a HOTAS Magnetic Base (predáva sa samostatne).

    Obsah balenia:

  • F-16C Viper HOTAS Add-On Grip.
  • Prémiové úložné puzdro.
  • Návod na použitie a informácie o záruke.

    ecos



  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách