Thrustmaster F/A-18C Hornet Hotas Add-On Grip

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
199,99 €
183,99 €
Cena bez DPH: 153,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 409717
Thrustmaster

Thrustmaster F/A-18C Hornet Hotas Add-On Grip [2960812]



Získaj Game Pass Ultimate pre PC v zľave! Podmienky sa dozvieš po kliknutí na banner!


Thrustmaster predstavuje F/A-18C Hornet™ HOTAS Add-On Grip: repliku riadiacej páky legendárneho lietadla McDonnell Douglas F/A-18C Hornet™ v skutočnej veľkosti. Rukoväť je kompatibilná s Thrustmaster základňami pre joystick HOTAS Cougar a HOTAS Warthog (predávané samostatne). Je navrhnutá tak, aby bola všestranným spoločníkom na lietanie, ktorý vzdáva hold slávnemu bojovému lietadlu Amerického námorníctva a zároveň Vám umožňuje vychutnať si jedinečný letový zážitok od lietadlovej lode až po oblohu. Pri ovládaní bojového lietadla budete môcť rýchlo a s maximálnou manévrovateľnosťou zamerať vzdušné ciele. Pri použití s bombardovacím lietadlom Vám umožní dostať pod kontrolu to, čo sa deje pod vami a neutralizovať pozemné ciele. Všestrannosť, ktorú F/A-18C Hornet™ HOTAS Add-On Grip prináša Vám umožňuje rôznorodé, široké spektrum činností a manévrov. Okrem 8-smerového „Point of view“ klobúkového prepínača a realistickej 2 krokovej spúšte, páka obsahuje širokú škálu pôsobivého vybavenia, vrátane dvoch 4-smerových klobúkových prepínačov s tlačidlom, jedného 2-smerového tlačidla a štyroch dodatočných tlačidiel (vrátane dvoch „pinky“ tlačidiel). Výsledkom mimoriadne precíznej vývojovej práce– od výberu komponentov až po kvalitu konštrukcie, je tlak na tlačidlá rukoväte, ktorý je v súlade s reálnou pákou F/A-18C Hornet™. Vďaka prirodzenej integrácii do bojového simulátora DCS (prostredníctvom modulu F/A-18C), táto replika predstavuje úžasnú príležitosť pomôcť zdokonaliť svoje letové zručnosti na každej úrovni: vláda nad pevninou, oceánmi a oblohou je teraz na dosah Vašich prstov.

  • Replika riadiacej páky lietadla F/A-18C Hornet™ v mierke 1:1.
  • Odolné, vysoko kvalitné materiály pre autentický pocit a maximálnu životnosť produktu.
  • 19 akčných tlačidiel vrátene realistickej 2 krokovej spúšte a jedného 8 smerového „Point of View“ klobúkového prepínača.
  • Prirodzená integrácia do hry DCS (predávanej samostatne) prostredníctvom modulu F/A-18C a kompatibilita so všetkými ostatnými hernými leteckými simulátormi.
  • Kompatibilná s Thrustmaster základňami pre joystick HOTAS Cougar* a HOTAS Warthog (predávané samostatne; * bez implementácie tlačidla 19).

    REALISTICKÁ

    Táto replika v mierke 1:1, ktorá je oficiálne licencovaná firmou Boeing, je vytvorená podľa skutočnej riadiacej páky lietadla F/A-18C Hornet™ a je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov pre maximálnu životnosť produktu. Jej kovová konštrukcia, taktiež inšpirovaná riadiacou pákou bojového lietadla, kopíruje originálne vnemy pri manipulácii pre dokonalé ponorenie sa do hier. Teraz môžete konečne prežiť svoj sen o tom, že budete bojovým pilotom, čo najrealistickejším spôsobom.

    VŠESTRANNÁ

    F-A-18C Hornet ™ HOTAS Add-On Grip s 19 akčnými tlačidlami vrátane vysoko realistickej 2 krokovej spúšte a rôznorodého doplnkového radu funkcií Vám umožní ovládať oblohu s ľahkosťou a vykonávať misie na pozemné ciele vo všetkých herných leteckých simulátoroch. Je to tiež ideálne riešenie pre hráčov, ktorí chcú vyskúšať hry vo vesmíre alebo klasické letecké hry.

    100% PRIRODZENÁ V DCS WORLD

    Vybavená priamou a prirodzenou integráciou do Digital Combat Simulator* cez modul F/A-18C, si užijete ďalší level ergonómie a herného ovládania pre ultimátny letecký zážitok. “Ak lietate v DCS: F/A-18C Hornet a chcete si naozaj užiť ultimátny letecký zážitok, nečakajte a zaobstarajte si tento joystick” — Matt Wagner

    PLNE KOMPATIBILNÁ

    F/A-18C Hornet™ HOTAS Add-On Grip je kompatibilný so základňami Thrustmaster pre joystick. Výber štýlu vintage je ideálny pre hráčov, ktorí chcú používať páku s legendárnou základňou HOTAS Cougar*. Pre modernejší vzhľad môže byť F/A-18C Hornet™ HOTAS Add-On Grip použitý so základňou HOTAS Warthog* (* predávané samostatne).

    Obsah balenia:

  • F/A-18C Hornet HOTAS Add-On Grip.
  • Prémiová krabica.
  • Užívateľský manuál.
  • Informácie o záruke.

    hornet


  • Súvisiace produkty (1)


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách