Thrustmaster T248 sada volantu a pedálov pre PS5/PS4/PC

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
349,99 €
269,99 €
Cena bez DPH: 224,99 €
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
32 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
50 €
Predĺžená záruka o 1 rok
24 €
Predĺžená záruka o 2 roky
46 €
Kód produktu: 434180
Thrustmaster

Thrustmaster T248 sada volantu a pedálov pre PS5/PS4/PC [4160783]

Volant je kompatibilný s PC a konzolami PlayStation 5 a PlayStation 4.


Thrustmaster T248, Pretekársky Volant a Magnetické Pedále, PS5, PS4, PC, HYBRID DRIVE, Magnetické Pádla Radenia, Dynamická Silová Spätná Väzba, Obrazovka s pretekovými Informáciami.

thrust_zac


T248 je vybavený novým optimalizovaným systémom HYBRID DRIVE so zmiešaným mechanizmom remeníc a prevodov pre silnú, realistickú a všestrannú Silovú Spätnú Väzbu (Force Feedback). T248 ponúka o 70% vyšší výkon (v porovnaní s predchádzajúcimi hybridnými pretekárskymi volantami radu Thrustmaster T150) a prináša špičkové nové funkcie, vrátane prednastavení Force. Feedback, ktoré je možné v hrách meniť za chodu, magnetické pádla radenia, interaktívnu obrazovku s viac ako 20 rôznymi displejmi a sadu magnetických pedálov so 4 tlakovými režimami na brzdovom pedáli. T248 bol navrhnutý pre všetkých hráčov, ktorí hľadajú výkon a pohltenie - vrátane tých, ktorí sa chcú oslobodiť od klávesnice, myši alebo gamepadu, a pre používateľov, ktorí chcú posunúť svoje pretekanie na novú úroveň potom, čo začínali s volantom zameraným na začiatočníkov. Tento úplne nový pretekársky volant je oficiálne licencovaný pre PlayStation 5 a PlayStation 4 a je kompatibilný s PC.

  • Prémiový dizajn s koženým poťahom na vonkajšej prednej časti volantu.
  • Všestranný tvar volantu, vhodný pre všetky štýly pretekárskych hier.
  • Až 25 akčných tlačidiel, vrátane 2 dvojpolohových enkóderov.
  • Interaktívny pretekársky prístrojový panel s výberom z viac ako 20 rôznych displejov na obrazovke volantu.
  • Dynamická Silová Spätná Väzba: úprava úrovne Force Feedback za pochodu (zahrnuté 3 prednastavené režimy) cez obrazovku, kompatibilná so všetkými hrami.
  • Magnetické pádla radenia (patentovaná technológia H.E.A.R.T) pre okamžitú odozvu a super jasný pocit z radenia.
  • Sada magnetických pedálov (patentovaná technológia H.E.A.R.T) pre neuveriteľnú presnosť 12-bitového rozlíšenia, ktorá sa časom nezníži.
  • 4 rôzne režimy tlaku na centrálnom pedáli pre optimalizované brzdenie podľa konfigurácie a herného nastavenia (stôl, kokpit, stojan, atď.).
  • Systém HYBRID DRIVE ďalšej generácie prináša o 70% viac výkonu ako ostatné hybridné pretekárske volanty Thrustmaster (séria T150).
  • Oficiálne licencované pre PlayStation; kompatibilný s PS5, PS4 a PC.

    DISPLEJ PRETEKÁRSKEHO PANELU THRUSTMASTER

    T248 ponúka na svojej vstavanej obrazovke výber z viac ako 20 rôznych displejov: manuálne upravenie celého radu nastavení (výber typu Force Feedback, uhol natočenia volantu atď.), alebo užívateľský výber telemetrických informácií (prevodový pomer, otáčky za minútu, najlepší čas hráča na kolo atď.).

    DYNAMICKÁ FORCE FEEDBACK

    T248 obsahuje tri typy spätnej väzby (vrátane prednastavení), ktorá je kompatibilná so všetkými hrami a upraviteľná za chodu priamo na volante:

  • FFB 1: Force Feedback 100% úmerná sile požadovanej hrou.
  • FFB 2: vylepšená Force Feedback pre lepšie ovládanie šmyku.
  • FFB 3: vylepšená Force Feedback, ktorá používateľom umožňuje jasne cítiť všetky pretekárske efekty z trate (obrubníky, šmyk mimo trate atď.).

    SYSTÉM HYBRID DRIVE ĎALŠEJ GENERÁCIE

    Poskytujúc hráčom extra výkon (až o 70% viac ako predchádzajúci hybridný pretekársky volant Thrustmaster T150), T248 vďaka svojej intenzite dominuje pretekárskym dráham. Vynikajúca ovládateľnosť, ktorú tento hybridný systém umožňuje, predchádza neintuitívnym pocitom a problémom s trením, ktoré sa bežne vyskytujú v pretekárskych volantoch bez remeňového pohonu.

    25 AKČNÝCH TLAČIDIEL

    Vrátane 2 dvojpolohových enkóderov (hore a dole) umiestnených na koncoch stredových lúčov volantu, T248 ponúka takmer dvakrát toľko akčných tlačidiel ako predchádzajúce pretekárske volanty Thrustmaster (séria T150). Táto rozsiahla škála fyzických a virtuálnych tlačidiel umožňuje používateľom mať vždy veľa možností, pokiaľ ide o priradenie pretekárskych ovládačov v akomkoľvek type hry.

    MAGNETICKÉ PÁDLA RADENIA

    Vďaka magnetickej technológii H.E.A.R.T umožňujú radiace pádla T248 super rýchle radenie s jasným a presným pocitom aktivácie (doba odozvy 30 ms), aby sa predišlo jazdeckým chybám.

    Táto patentovaná technológia, založená na bezkontaktnom systéme magnetov bez akéhokoľvek trenia, tiež umožňuje bezprecedentnú životnosť produktu z dlhodobého hľadiska - dokonca aj pri najintenzívnejšom hraní.

    MAGNETICKÁ PEDÁLOVÁ SADA

    Sada magnetických pedálov T3PM, ktorá poskytuje skutočne výnimočnú na presnosť tisíciny sekundy, tiež umožňuje 4 režimy tlaku na brzdový pedál.

    Vďaka úplne plynulému pohybu a zabráneniu strate presnosti v priebehu času, ktorú zaznamenávajú štandardné sady pedálov na báze potenciometrov, predstavuje T3PM obrovský a pozoruhodný skok vpred, pokiaľ ide o všestrannosť a odozvu v hre.

    thrustmaster_supported




    Rozmery a hmotnosť volantu a základne:
  • Šírka: 280 mm
  • Hĺbka: 300 mm
  • Výška: 280 mm
  • Váha: 2 700g

    Rozmery a hmotnosť pedálovej sady:
  • Šírka: 300 mm
  • Hĺbka: 370 mm
  • Výška: 210 mm
  • Váha: 3 000g




  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách