Thrustmaster T128 sada volantu a pedálov pre PS5/PS4/PC

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
219,99 €
169,99 €
Cena bez DPH: 141,66 €
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
21 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
31 €
Predĺžená záruka o 1 rok
17 €
Predĺžená záruka o 2 roky
30 €
Kód produktu: 451831
Thrustmaster

Thrustmaster T128 sada volantu a pedálov pre PS5/PS4/PC [4160781]

Thrustmaster T128 je vybavený systémom HYBRID DRIVE, ktorý kombinuje mechanizmus remeníc a prevodov, ktorý poskytuje pohlcujúcu a všestrannú spätnú väzbu Force Feedback a dodáva o 20% viac výkonu (v porovnaní s predchádzajúcimi hybridnými pretekárskymi volantami Thrustmaster T150).

Ľahká obruč volantu vám pomôže skutočne cítiť vnemy prenášané systémom Force Feedback, pre autentický pretekársky zážitok a optimalizáciu vašich pretekárskych stôp. 4-farebný LED pásik vám umožní sledovať otáčky motora a signalizuje, kedy je čas preradiť. Vďaka upevňovaciemu systému na báze svoriek sa dá pretekársky volant prispôsobiť stolom a doskám pre rýchle a jednoduché nastavenie. Sada pedálov T2PM, ktorá je súčasťou pretekárskeho volantu, obsahuje patentovanú magnetickú technológiu bez trenia, pre zvýšenú presnosť, ktorá sa časom nezníži.

T128 bol navrhnutý pre všetkých hráčov, ktorí hľadajú prvý pretekársky volant ponúkajúci nové pohlcujúce pocity a používateľov, ktorí chcú zlepšiť svoje jazdecké schopnosti. T128 je oficiálne licencovaný pretekársky volant pre PlayStation 5 a PlayStation 4 a je kompatibilný s PC.

O produkte

  • PREBUĎTE SVOJ JAZDECKÝ INŠTINKT
    Prežite pretekárske pocity cez volant vďaka HYBRID DRIVE Force Feedback, vychutnajte si úplne pohlcujúci zážitok a vylepšite svoje pretekárske schopnosti. Optimalizujte svoje jazdné stopy, ovládajte drifty a prekonajte svojich súperov pomocou T128 a jeho pedálovou sadou T2PM – obe sú vybavené spoľahlivou, ultra presnou magnetickou technológiou.
  • POHLCUJÚCA FORCE FEEDBACK
    Technológia HYBRID DRIVE v systéme Force Feedback umožňuje hráčom zažiť všetky zábavné a intuitívne pocity z jazdy. Hmotnosť každého vozidla, hrbole a nárazy, stratu priľnavosti pneumatík v zákrutách a typy povrchu vozovky, to všetko je cítiť cez volant, pre pohlcujúce preteky, ktoré prebudia váš jazdecký inštinkt.
  • MAGNETICKÉ PÁDLA RADENIA
    Vďaka magnetickej technológii H.E.A.R.T umožňujú pádla radenia radenie prevodových stupňov (doba odozvy 30 milisekúnd) s jasnou a presnou aktiváciou, pre športový výkon a bez jazdeckých chýb. Táto patentovaná technológia, dodávaná prostredníctvom bezkontaktného magnetického systému bez trenia, poskytuje dlhodobú vynikajúcu odolnosť.
  • LED OTÁČKY MOTORA
    4-farebný LED pásik vám umožní sledovať otáčky motora bez toho, aby ste spustili oči z vozovky. LED svetlá blikajú, keď potrebujete preradiť na vyšší prevodový stupeň, čo vám umožňuje optimalizovať radenie. Zoznam kompatibilných hier pre PlayStation a PC je pravidelne aktualizovaný na webovej stránke technickej podpory Thrustmaster.
  • RESPONZÍVNY, VŠESTRANNÝ DIZAJN
    Okrúhla a ľahká obruč volantu vyťaží maximum výkonu zo systému Force Feedback, pre maximálnu rýchlosť. Jeho uhol otáčania od 270° do 900° sa automaticky prispôsobí podľa vozidla používaného v hre, pre jazdu prispôsobenú všetkým štýlom vozidiel (GT, rally, F1, nákladné autá). Vďaka 13 akčným tlačidlám na pretekárskom volante nebudete musieť používať gamepad.
  • SYSTÉM UPEVŇOVANIA NA DOSKY A STOLY
    Priložený upevňovací systém na báze svoriek sa ľahko namontuje a nepotrebujete žiadne nástroje na rýchle nastavenie vášho pretekárskeho volantu pred hraním a jeho následné uloženie, ak je to potrebné. Svorka sa hodí na stoly a dosky do hrúbky 5,5 cm.
  • SADA MAGNETICKÝCH PEDÁLOV
    Sada magnetických pedálov T2PM, ktorá je súčasťou pretekárskeho volantu, ponúka úžasnú presnosť v tisícinách sekundy pre náhle zrýchlenie a dobre vyvážené brzdenie. Pedálová sada T2PM prináša úplne plynulý zážitok bez akéhokoľvek rizika straty presnosti ako tradičnejšie pedálové sady vybavené potenciometrami, čo z nej robí výkonnú a spoľahlivú pomôcku pre zlepšenie vašich jazdeckých schopností.



  • Kľúčové vlastnosti

    • Pohlcujúca silová spätná väzba Force Feedback, aby ste skutočne zažili pocity z pretekov: rýchlosť, povrchy, hrbole a nárazy, strata priľnavosti pneumatík
    • LED svetlá otáčok motora pre optimálne radenie prevodových stupňov
    • Magnetické pádla radenia (patentovaná technológia H.E.A.R.T) pre okamžitú odozvu a jasný pocit z radenia
    • Moderný dizajn vrátane 13 tlačidiel, vhodný pre všetky štýly vozidiel a hier
    • Systém rýchleho uchytenia vhodný pre stoly a dosky do hrúbky 5,5 cm
    • 2 pedálová sada magnetických pedálov (patentovaná technológia H.E.A.R.T) s 12-bitovou presnosťou, ktorá sa časom neznižuje
    • Nová generácia technológie HYBRID DRIVE poskytuje o 20 % vyšší výkon ako ostatné hybridné pretekárske volanty Thrustmaster (séria T150)
    • Oficiálne licencované pre PlayStation 5 a PlayStation 4 a kompatibilné s PC (Windows 10/11) 

Technická špecifikácia
Kompatibilita PS5, PS4, PC
Farba Čierna, sivá


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách