Thrustmaster TCA Sidestick (Airbus Edition)

79,99 €
64,99 €
Cena bez DPH: 54,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 410989
Thrustmaster

Thrustmaster TCA Sidestick (Airbus Edition) [2960844]



Získaj Game Pass Ultimate pre PC v zľave! Podmienky sa dozvieš po kliknutí na banner!


Spoločnosť Thrustmaster nadšene uvádza na trh svoje prvé herné príslušenstvo pre civilné letectvo, ktoré má oficiálnu licenciu od spoločnosti Airbus, a ponúka intuitívny a realistický zážitok z letu. Táto ergonomická replika bočnej páky Airbus (typ A320 / A320neo, mierka 1:1) obsahuje 12 premapovateľných akčných tlačidiel, ktoré ponúkajú množstvo možností, plus vstavanú os škrtiacej klapky s mechanizmom spätného ťahu (jedinečná funkcia v lietadlách). Dizajn vrchnej časti joysticku je univerzálny a modulárny vďaka vymeniteľným modulom tlačidiel vrchnej časti joysticku. Konfiguráciu bočnej páky môžete ľahko upraviť pred každým vzletom tak, aby vyhovovala Vašim požiadavkám: kapitán, druhý pilot alebo bočná páka v centrálnej polohe pre samostatný let. Kormidlo sa dá použiť otáčaním rukoväte bočnej páky, aby sa uľahčilo lietanie pilotom s viacerými úlohami. Táto funkcia kormidla zabudovaná do rukoväte bočnej páky obsahuje aj uzamykací systém pre realistickejší komerčný letový zážitok. TCA Sidestick Airbus Edition je vybavená oslavovaným patentovaným systémom H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) spoločnosti Thrustmaster, ktorý zaisťuje ešte realistickejšie pocity vďaka magnetickým snímačom s rozlíšením až 14 bitov. Táto bezkontaktná magnetická senzorová technológia bez potenciometrov dáva bočnej páke neobmedzenú životnosť. Produkt je kompatibilný s PC (Windows 10, 8).

  • 17 akčných tlačidiel s identifikáciou v štýle „Brailloveho písma“!
  • Inšpirované ikonickou bočnou pákou Airbus: ergonomická replika v mierke 1:1.
  • 4 zameniteľné moduly tlačidiel na vrchu joysticku a 12 premapovateľných tlačidiel pre množstvo možností počas letu a aj na zemi.
  • Škrtiaca klapka so vstavaným mechanizmom spätného ťahu a ovládaním kormidla otáčaním rukoväte bočnej páky (uzamykateľná/odomykateľná).
  • Bezkontaktná magnetická senzorová technológia bez potenciometrov pre neobmedzenú životnosť a optimálnu precíznosť.

    INŠPIROVANÉ SKUTOČNOU BOČNOU PÁKOU AIRBUS

    Ergonomická replika s mierkou v pomere 1:1 inšpirovaná ikonickou bočnou pákou Airbus, TCA Sidestick Airbus Edition, zaisťuje jedinečné ovládanie.

    VŠESTRANNÝ, MODULÁRNY DIZAJN

    Konfiguráciu bočnej páky môžete ľahko upraviť pred každým vzletom tak, aby vyhovovala Vašim požiadavkám: kapitán, druhý pilot alebo bočná páka v centrálnej polohe pre individuálny let.

    MAGNETICKÁ TECHNOLÓGIA

    Bezkontaktný systém H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology), bez potenciometrov, poskytuje bočnej páke neobmedzenú životnosť a zaručuje optimálnu precíznosť počas lietania.

    VSTAVENÝ MECHANIZMUS SPÄTNÉHO ŤAHU

    Škrtiaca klapka zabudovaná do spodnej časti joysticku obsahuje funkciu spätného ťahu, jedinečnú funkciu dopravných lietadiel. Je to hlavnou výhodou, pokiaľ ide o pomoc s ovládaním súvisiacich manévrov a zaisťuje, že Vaše pristátie bude vždy dokonale kontrolované.

    UZAMYKATEĽNÉ OTÁČANIE KORMIDLA

    Kormidlo sa dá používať otáčaním rukoväte bočnej páky, aby sa uľahčilo lietanie pilotom s viacerými úlohami . Táto funkcia kormidla zabudovaná do rukoväte bočnej páky obsahuje aj uzamykací systém pre realistickejší komerčný letový zážitok.

    EKOSYSTÉM LETECTVA AIRBUS TCA

    Ekosystém Airbus TCA (Thrustmaster Civil Aviation) ponúka množstvo voliteľných doplnkov, ktoré vylepšia Vaše ponorenie sa do hier. Vyskúšajte TCA Quadrant Airbus Edition, TCA Quadrant Add-On Airbus Edition, a TM Flying Clamp — plus slávny kormidlový systém TFRP (všetky sa predávajú samostatne) pre dych berúce letové zážitky.

    T.A.R.G.E.T (Thrustmaster Advanced pRogramming Graphical EdiTor) je softvérový balík, ktorý umožňuje testovať, konfigurovať a programovať ovládače Thrustmaster. T.A.R.G.E.T obsahuje vstavané predvoľby známych hier (nedávne aj staršie tituly) pre všetky kompatibilné doplnky Thrustmaster. Pridajte alebo vytvorte nové predvoľby - bez akýchkoľvek obmedzení!

    Obsah balenia:

  • 1x TCA Sidestick Airbus Edition
  • 4 zameniteľné moduly tlačidiel na hlave joysticku
  • Užívateľský manuál



    tca





  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách