Thrustmaster TCA Yoke (Boeing Edition)

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
399,99 €
367,99 €
Cena bez DPH: 306,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 442306
Thrustmaster

Thrustmaster TCA Yoke (Boeing Edition) [4460209]


Ako sen

TCA Boeing Edition, nový rad vlajkových lodí spoločnosti Thrustmaster pre civilné letectvo, je rad produktov umožňujúcich špičkové nové funkcie s vysoko špecifickým cieľom: replikovať rôzne ovládacie prvky, kinematiku letu a pocity, ktoré zažívajú skutoční piloti Boeingu pri riadení lietadla Boeing 787.

Oficiálne licencované

S ikonickými funkciami zo skutočného letectva je TCA Yoke Boeing Edition oficiálne licencovaná spoločnosťami Boeing a Microsoft. Je navrhnutý pre Xbox One a Xbox Series X|S a je kompatibilný s PC.





MECHANIZMUS PENDUL_R

Závesný mechanizmus PENDUL_R Thrustmaster replikuje pocity z používania kyvného strmeňa namontovaného na podlahe – aké nájdeme v skutočných lietadlách Boeing – vzrušujúcim novým spôsobom. TCA Yoke Boeing Edition ponúka dlhý rozsah zdvihu 21 cm.





2 dodatočné osi

TCA Yoke Boeing Edition má na svojej základni 2 ďalšie osi, ktoré umožňujú rôzne samostatné manévre – vrátane schopnosti priamo vzlietnuť bez toho, aby ste museli použiť plynový kvadrant.





100% kovový rám

Vnútorná konštrukcia strmeňa je 100% kovová, pre vynikajúcu pevnosť a vyvážené rozloženie hmotnosti ovládacích prvkov, čo umožňuje vynikajúcu stabilitu.





Nastaviteľné pružiny

TCA Yoke Boeing Edition umožňuje hráčom nastaviť počet vnútorných pružín (súčasne možno použiť 2 až 4 pružiny). To umožňuje užívateľom nastaviť si množstvo odporu podľa vlastných osobných preferencií pre skutočne výnimočné ovládanie.



Kľúčové vlastnosti

  • Oficiálne licencované
    Oficiálne licencovaný strmeň a kvadrant škrtiacej klapky Boeing inšpirovaný ikonickým dopravným lietadlom Boeing 787 (ergonomické repliky v mierke 1:1)
  • Závesný mechanizmus
    Mechanizmus PENDUL_R replikujúci pocit kyvadla, ktorý zažívajú originálne dopravné lietadlá Boeing Dreamliner (rozsah 8,3 palca / 21 cm)
  • Nastaviteľné jarmové pružiny
    Pre hladký pohyb a flexibilný lineárny odpor umožňujúci vynikajúcu úroveň kontroly
  • Inovatívna štruktúra
    100% kovová vnútorná strmeňová štruktúra pre vynikajúcu pevnosť a vyvážené rozloženie hmotnosti ovládacích prvkov, ako aj predĺženú životnosť produktu
  • Kompatibilné s konzolami aj PC
    Oficiálne licencované pre Xbox (Xbox One a Xbox Series X|S) a kompatibilné s PC

Technická špecifikácia

Kompatibilita
Kompatibilné s PC :Áno
Kompatibilné s Xbox One a Xbox Series:Áno.



Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách