Thrustmaster T-Flight Hotas One for Xbox One, PC

99,99 €
89,99 €
Cena bez DPH: 74,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 409720
Thrustmaster

Thrustmaster T-Flight Hotas One for Xbox One, PC [4460168]



Získaj Game Pass Ultimate pre PC v zľave! Podmienky sa dozvieš po kliknutí na banner!


Členovia komunity leteckých simulácií sa môžu radovať, Thrustmaster vypočul vaše hlasné prosby. Pre splnenie požiadaviek rastúceho počtu užívateľov konzoly Xbox One, sa Thrustmaster rozhodol, že nikdy nebol lepší čas uviesť na trh joystick, ktorý mnohým hráčom na Xbox One a Windows 10, 8 a 7 dovolí zažiť obsiahle skúsenosti z leteckých simulácií Thrustmaster. Joystick T.Flight Hotas One umožní hráčom na oboch platformách sa plne ponoriť do pocitov z letu, ponúkané dnešnými špičkovými leteckými simulátormi a stať sa súčasťou úžasného leteckého sveta tak ako doteraz nebolo možné. Na základe koncepcie joysticku T.Flight Hotas, jedného z najlepšie predávaných joystickov všetkých čias, Thrustmaster vyvinul komplexné oficiálne licencované riešenie Xbox One a Windows 10, 8 a 7.

Kompletný a dostupný systém leteckého joysticku Hotas pre okamžité ponorenie sa do hry

Ergonomická konštrukcia joysticku T.Flight Hotas (v kombinácii s vývojom elektroniky nasledujúcej generácie, oficiálne licencované ako pre Xbox One tak i pre Windows 10, 8 a 7, vrátane systému "ekosystém-ready" ktorý používateľom umožňuje pripojenie smerovky TFRP Rudder system *), umožňuje okamžité hranie a prispôsobenie sa ku všetkým druhom leteckých simulácií (vesmírna dobrodružstvo, moderné súboje, letecké bitky, civilné lety, atď.) Toto vytvára bezkonkurenčný stupeň praktickosti čo sa stalo po mnoho rokov zlatým štandardom značky Thrustmaster.

T.Flight Hotas One: realistický a ergonomický systém riadenia letu

V skutočnom svete, používajú piloti na ovládanie letu oba systémy - joystick a ovládač plynu: v zmysle výkonu a presnosti je táto kombinácia najefektívnejší. Joystick T.Flight Hotas One poskytuje zhodnú úroveň reality. Hneď od prvých návrhov bol realistický a ergonomický dizajn joysticku oceňovaný. Široká opierka ruky napomáha hráčom udržať ruku vo veľmi stabilný a uvoľnenej polohe, čo umožňuje reagovať aj na najjemnejšie pohyby a zachovať celkovú pohodu aj počas dlhých bojových leteckých misií. Hráči si môžu nastaviť tuhosť joysticku podľa svojich potrieb a preferencií. Hmotná základňa zaisťuje zvýšenú stabilitu počas herných sedení.

T.Flight Hotas One: odnímateľný ovládač plynu

Ďalšia kľúčová vlastnosť, ktorá napomohla vybudovať joysticku Thrustmaster Hotas reputáciu je skutočnosť, že obsahuje ovládač plynu v reálnej veľkosti, ktorý hráči môžu použiť na ovládanie zrýchlenie svojich lietadiel alebo vesmírnych lodí. Ovládač plynu je odnímateľný, môže byť používaný dvoma rôznymi spôsobmi: - Samostatne stojaci a oddelený od joysticku, pre vytvorenie autentických podmienok pilotovanie; alebo - Pripojený k joysticku - stabilnejšie pozície a zaberá menej miesta.

T.Flight Hotas One: dvojitý systém smerovky

A čo viac, joystick obsahuje extrémne presnú smerovku: v reálnom lietadle je smerovka ovládaná pedálmi a umožňuje pilotom otáčanie lietadla kolenami vertikálnej osi (otočenie lietadla doľava alebo doprava bez zmeny výšky). Funkcia smerovky je prístupná otáčania joysticku (so zabudovaným uzamykacím systémom), alebo pomocou progresívne nakláňacia páky umiestnené v prednej časti ovládača plynu.

Páka obsahuje:

  • 5 osí.
  • 14 akčných tlačidiel.
  • Spúšť rýchlej streľby.
  • Multismerový klobúčikový prepínač (navigácia/panoramatický výhľad).
  • Ovládač plynu v plnej veľkosti pre jednoduchšie manévrovanie a to aj vo virtuálne realite poskytuje citlivý výkon.
  • Dvojitý systém kormidla ide ovládať otáčaním rukoväti (so zabudovaným zámkom) alebo pomocou nakláňania páky. Ovládač plynu reálnej veľkosti je odnímateľný a môže byť používaný dvoma spôsobmi. Samostatne, odpojený od joysticku (pre autentické podmienky pilotáže). Pripojený k joysticku (lepšia stabilita a zaberá menej miesta).
  • Kompatibilný s T.Flight Rudder Pedals - kompatibilný s MFD Cougar Pack.



    hotasXXX



  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách