Thrustmaster TS-PC Racer Servo base základňa pretekárskeho volantu pre PC

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
349,99 €
339,99 €
Cena bez DPH: 283,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
32 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
50 €
Predĺžená záruka o 1 rok
24 €
Predĺžená záruka o 2 roky
46 €
Kód produktu: 437644
Thrustmaster

Thrustmaster TS-PC Racer Servo base základňa pretekárskeho volantu pre PC [2960864]

Základňa pretekárskeho volantu s Force Feedback spájajúca najpokročilejšie technológie Thrustmaster, TS-PC Racer Servo Base s možnosťou zapojenia odnímateľného volantu (nie je súčasťou balenia)..

TS-PC Racer je hnacou silou technológií vytvorených na zvýšenie herného výkonu a ponúknutie realistického pretekárskeho zážitku, čo umožňuje hráčom úplne sa ponoriť do hry. TS-PC Racer je dokonalý pretekársky simulátor Thrustmaster pre PC pretekárov. Verne reprodukuje odozvu auta a podmienky na trati.

Motor TS-PC Racer poskytuje výkon 40-wattov, bezkomutátorový FFB a neuveriteľnú rýchlosť (dynamický krútiaci moment) od dlhých zákrut (režim STALL) až po super citlivé zákruty, či serpentíny (režim DYNAMIC).

Patentovaný vstavaný systém chladenia motora udržiava dynamiku s novým motorom tým, že zaisťuje, že nedochádza k prehrievaniu a zároveň zostáva tichý.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný 40-wattový bezkefkový servomotor
  • Inovatívny Thrustmaster systém MCE (Motor Cooling Embedded / Vstavané Chladenie Motora)
  • Vysoko výkonný, tichý interný systém dvojitých remeníc
  • Patentovaná magnetická technológia H.E.A.R.T pre chirurgickú presnosť a neobmedzenú životnosť produktu
  • Kovový vrchný kryt
  • Uhol natočenia 270°–1080°
  • Bezkomutátorový motor 2. generácie priemyselnej triedy
  • Externý Turbo Power
  • Tento produkt je kompatibilný s PC (Windows® 10).

40-WATOVÝ SERVOMOTOR S BEZUHLÍKOVOU TECHNOLÓGIOU

40-wattový bezkefkový servomotor v TS-PC Racer Base poskytuje silné efekty spätnej väzby (Force Feedback) a neuveriteľnú rýchlosť (dynamický krútiaci moment). S cieľom poskytnúť vysokú úroveň výkonu, presnosti a pohodlia vysoko náročným hráčom počítačových hier vyvinul Thrustmaster základňu TS-PC Servo. Bezkomutátorový motor druhej generácie priemyselnej triedy ponúka o 50 % vyššiu dynamiku, 4-krát väčšiu brzdnú silu, krútiaci moment je 1,6-krát vyšší ako krútiaci moment TX – T300 RS.

Thrustmaster-TS-PC-Racer-servo-base 1


VSTAVANÝ SYSTÉM CHLADENIA MOTORA

Inovatívny systém Thrustmaster MCE (Motor Cooling Embedded) zachováva dynamické vlastnosti nového motora a zaisťuje, aby nedošlo k prehriatiu a pritom zostáva tichý. Poskytuje o 50 % väčšiu dynamiku, 4-krát väčšiu brzdnú silu ako krútiaci moment TX – T300 RS a odvod tepla cez jednofázové chladenie.

PATENTOVANÁ MAGNETICKÁ TECHNOLÓGIA

Systém H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology™) poskytuje 16-bitové rozlíšenie (65 536 hodnôt), zatiaľ čo nový algorimtus F.O.C. (Field-Oriented Control / Vektorové ovládanie) dynamicky optimalizuje odozvu vysokých požiadaviek na krútiaci moment.

Thrustmaster-TS-PC-Racer-servo-base 2


EXTERNÉ TURBO: KONŠTANTNÝ VÝKON

Externý napájací zdroj Turbo Power poskytuje konštantný výkon a obrovský špičkový výkon, aby okamžite reagoval na ultra rýchle požiadavky z hry. Napájací zdroj má prstencový tvar pre optimalizovanú energetickú účinnosť 86% (iba so 14% tvorbou tepla).

ZMIEŠANÝ SYSTÉM DUÁLNYCH REMENÍC

Tento systém s kovovou nápravou s guľôčkovými ložiskami umožňuje super hladké, plynulé, úplne reagujúce a extrémne tiché preteky.

Thrustmaster-TS-PC-Racer-servo-base 3


UHOL NATOČENIA NASTAVITEĽNÝ OD 270° DO 1080°

Ľahko sa prispôsobte akémukoľvek druhu pretekárskej hry alebo štýlu jazdy, aby ste dosiahli najlepší možný výkon na príslušnom pretekárskom okruhu.

ĎALŠIE FUNKCIE

  • Interná pamäť a aktualizovateľný firmvér
  • Robustný a všestranný systém uchytenia kompatibilný so všetkými držiakmi (stoly, dosky, atď.)
  • Praktický systém pripojenia/odpojenia volantu Quick Release (Rýchle Uvoľnenie), kompatibilný so všetkými odnímateľnými volantami v pretekárskom ekosystéme Thrustmaster (volanty sa predávajú samostatne)


Thrustmaster-TS-PC-Racer-servo-base 4


KOMPATIBILITA

  • Kompatibilné s PC (Windows® 10)
  • Kompatibilné s pretekárskym ekosystémom Thrustmaster: radiaca páka TH8A*, TSS Handbrake Sparco Mod*, rôzne sady pedálov* (* predávané samostatne)
  • Kompatibilné s PC s odnímateľnými volantmi Thrustmaster*, s 3-pedálovou sadou pedálov Thrustmaster T3PA a T3PA-PRO*, s adaptérom Thrustmaster DB9 PEDALS T.RJ12*, ktorý umožňuje použitie iného pedálu ako Thrustmaster súpravy vybavené konektorom DB9 na pripojenie ku konektoru pre pedálovú súpravu, so všetkými súpravami USB pedálov na trhu (v hrách s podporou súprav pedálov MULTI-USB a USB). (* predávané samostatne)


Obsah balenia

  • TS-PC Racer Servo Base
  • Napájací zdroj Turbo Power + napájací kábel
  • Informačný leták o záruke
  • Thrustmaster-TS-PC-Racer-servo-base 5


Súvisiace produkty (2)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách