Thrustmaster TX Racing Wheel servo základňa pre volant

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
299,99 €
249,99 €
Cena bez DPH: 208,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
32 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
50 €
Predĺžená záruka o 1 rok
24 €
Predĺžená záruka o 2 roky
46 €
Kód produktu: 343934
Thrustmaster
 
Chceš ušetriť 66 € ? Tento produkt predávame aj ako rozbalený za 183,99 €

Thrustmaster TX Racing Wheel servo základňa pre volant [4060068]

TX Servo Base, s oficiálnou licenciou Xbox One, One X, One S, Xbox Series X a PC kompatibility (Windows® XP / Vista / 7/8/10 a pomocou ovládačov Thrustmaster, ktoré sú k stiahnutiu na webových stránkach http: // ts.thrustmaster.com), je základným kameňom závodného simulátora. Každý hráč si tak môže nakonfigurovať zostavu podľa svojich požiadaviek s využitím prídavných pedálov, volantov alebo radiacej páky.

Striedavý motor sebou prináša plynulé a hladké Force Feedback efekty, ktoré sú ako reaktívne tak bez meškania. Uhol otočenia je nastaviteľný až do 900 °. Pohon je vybavený mechanizmom dual-belt, ktorý poskytuje realistické a hladké jazdné pocity bez vibrácií tým, že znižuje mechanické obmedzenie tak ako je len možné - jediný počuteľný zvuk vydáva samotný motor.

V samom srdci tohto stroja drží H.E.A.R.T. HallEffect AccuRate Technology, ktorá poskytuje extrémnu presnosť vďaka svojim bezkontaktným magnetickým sensorom. Táto technológia ponúka presnosť s 16-bitovým rozlíšením (tj. 65,536 hodnoty celej osi riadenia), ktorá sa nebude v priebehu času znižovať. A aby sa zabezpečilo, že tento prístroj vždy poskytne maximálny výkon, jeho firmware je možné aktualizovať pomocou vstavanej vnútornej pamäte.

TX Servo Base je plne ekosystém-READY: Hráči si môžu vybrať doplňujúce herné príslušenstvo podľa svojho, dosiahnu tak maximálnej kvality, precíznosti a komfortu šité na konkrétnu osobu. Pedálový set, ako je T3PA alebo troj-pedálový set T3PA-PRO od Thrustmaster bude tým nevyhnutným doplnkom, vďaka ktorému zažijete vzrušenie z ultra-realistických pretekárskych simulácií. Pretože spojkový pedál je navrhnutý tak, aby umožnil bleskurýchle manuálne radenie, môžu užívatelia skompletizovať TX Servo Base s radiacou pákou, ako je napríklad TH8A. A konečne, pre zdokonalenie konfigurácie vybavenie, v súlade s pretekárskymi preferenciami a typom vozidla a konkurenciou, môžu užívatelia zvoliť niektorý z aktuálne dostupných Thrustmaster volantov: TM Leather 28 GT Wheel Add-On, Ferrari F1 Wheel Add-On, Ferrari GTE Wheel Add- on a najnovšie 599XX EVO 30 Wheel Add-on Alcantara Edition!

Nový dvojitý pás, optimalizovaný mechanizmus bez trenia

  • Plynulá a hladká akcia - super tichý systém.
  • Vysoko presný a závodný.
  • H.E.A.R.T. Hall Effect AccuRate Technology, technológia s prvkami bezkontaktného magnetického snímača = Presnosť, ktorá sa nebude znižovať v priebehu času.
  • 16-bitové rozlíšenie (tzn. 65,536 hodnoty na osi riadenia) Uhol otočenia nastaviteľný až do 900 ° C.
  • Interná pamäť a upgrade firmware (cez kompatibilný PC) Tlačidlo Xbox Guide.

    Balenie obsahuje iba základňu. Volant, pedále ani radiaca páka NIE SÚ súčasťou balenia!

    leather





  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách