Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 - PS4Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 - Xbox Series X|STony Hawk’s Pro Skater 1+2 - XBOX ONETony Hawk’s Pro Skater 1+2 - NSW
Po dohraní odkúpime naspäť
39,99 €
33,99 €
Cena bez DPH: 28,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 422957
ActivisionEN dabing
 
Chceš ušetriť 6 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 27,99 €

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 [PS5]

Pripravte sa, pretože prvé dve hry z uznávanej Tony Hawk Pro Skater série sa vracajú plne remastrované a v jednom balení. Vyvíjané odborníkmi remastrov Vicarious Visions. Hry, ktoré definovali generáciu sú späť a spoja originálne úrovne, klasických pro skaterov, old-school triky, ikonické pesničky z originálnych hier, všetko čo si fanúšikovia pamätajú z 90 a 2000 rokov s pridanými textúrami, HD grafikou, novými trikmi a ikonickým ovládaním, čo poskytne hráčom super skvelý herný zážitok.

  • Tony Hawk Pro Skater 1 a 2 úžasná HD grafika dovolí hráčom ešte dlhšie kombá v ešte väčších detailoch.
  • Nové triky, tajomstvá a ďalší obsah na objavenie potiahne hru na úplne novú úroveň! Tony Hawk Pro Skater 1 a 2 taktiež podporuje množstvo herných možností s online multiplayer režimami. Nový remaster obsah tiež zahŕňa ešte viacej cieľov než predtým plus pridané výzvy, ktoré ešte viacej znásobia váš herný zážitok.
  • Create a Park a Create a Skater režimy sú späť! No teraz prichádza editor s novými a robustnejšími vylepšeniami ako si vytvoriť váš park alebo skatera. Hráči budú môcť zdieľať ich nové parky online s priateľmi, remixujte už zdieľané parky a pridajte im vašu značku, a oblečte skaterov s obrovským množstvom možností.
  • Najznámejšie tváre sú späť! Tony Hawk, Steve Caballero, Geoff Rowley, Bucky Lasek, Elissa Steamer, Kareem Campbell, Andrew Reynolds, Bob Burnquist, Chad Muska a zvyšok pro skaterov z originálnych hier sú späť a oživený v HD detailoch.



    Online multiplayer vyžaduje predplatné do služby PlayStation Plus!

    Online multiplayer vyžaduje pripojenie k sieti internet!



  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách