Total War Saga: Troy PC DVD

39,99 €
7,99 €
Cena bez DPH: 6,66 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 403316
SEGACZ titulky

Total War Saga: Troy [PC DVD]

V tejto bájnej dobe kráča po svete mnoho hrdinov. Ale jediný impulzívny čin dokázal začať spor, ktorý otriasol celým svetom. Smelý trójsky princ Paris odviedol prekrásnu Helenu z jej paláca v Sparte. A keď sa to jej manžel, kráľ Meneláos, dozvedel, že tí dvaja spolu odplávali, preklial ju. Svoju nezdarnú ženu privedie späť domov nech to stojí, čo to stojí!

Kráľ Agememnon, vládca opevnených Mykén, vyslyšal volanie svoja brata. Zo všetkých kútov sveta povolal achajských hrdinov a medzi nimi aj rýchleho Achillea a výrečného Odyssea. Grékovia sa potom vydali smerom ku Tróji, naproti nevyhnutnej vojne a krvi prelievania. Na bojisku pred tím veľkým mestom sa totiž zrodia legendy.

Troy je najnovší diel série Total War Saga podľa Homérovej Iliady. Sústredí sa na vzplanutie trójskej vojny a rozvíja celú sériu pridaním nových funkcii inšpirovaných touto historickou dobou.

Hra Troy využíva jedinečnú zmes spravovania ohromnej ríše v ťahovom systéme a veľkolepých bojoch v reálnom čase, ktorá je pre túto sériu typická. Tento titul vám umožní preskúmať bájny konflikt ako z pohľadu Grékov, tak Trojanov a pod vrstvou mýtov a bájí odhaľuje skutočnosť, vďaka ktorému mohol vzniknúť.

Zažite udalosti spojené s trójskou vojnou, ktorá vymedzila svoju dobu, privedené k životu ako ešte nikdy predtým. Naplňte svoj bájny príbeh ako jeden z ôsmych hlavných slávnych hrdinov. Ponorte sa do rozprávania založenom na postavách a prekonajte svojich protivníkov. Budujte svoju ríšu pomocou taktizovania, štátnických schopností, diplomacie aj bojovanie a dobývajte rozľahlé a pôsobivé okolie Stredozemného mora v dobe bronzovej.



TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
CZ titulkyEN dabingDE titulkyPL titulky

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách